Pagina 4 din 5 PrimulPrimul ... 2345 UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 46

Subiect: Nesimţirea PayPal , cont limitat de 2 săptămâni

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    39

Implicit

Ok ricky, mersi ca ne-ai spus cum ai actionat tu. Pe mine sincer ma ajuta, banuiesc ca si pe altii.

Dupa parerea voastra, e mai indicat sa trimit prin fax documentele sau sa le uploadez. Evident, mi-ar fi mai comod sa le uploadez, dar vreau sa zic, as avea un avantaj daca le-as faxa?

rickysyv este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    21st January 2008
    Posturi
    76
    Putere Rep
    34

Cool

Eu sunt sigur ca FAX are un avantaj clar asupra lui Upload. Adica aia primesc hartiile si cam trebuie sa le proceseze nu sa le arunce intr-un dulap. Pe cand Upload-ul asteapta cuminte la rand pana sunt procesate FAX-urile. Cam asa ma gandesc eu...

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    39

Implicit

Da, asa ar fi logic. Plus ca, trimitand un fax, le arati ca iti dai silinta Cred ca o sa fac un mic efort in plus si o sa trimit prin fax si eu.

jcash este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    28th October 2007
    Vârstă
    48
    Posturi
    52
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de zuk Vezi Post
    Să fie , dar din cele 16 email-uri mi-au dat de înţeles să-i las în pace, dar azi mi-au făcut o surpriză. Probabil vor să mă prindă cu o sumă mare în cont şi atunci să-l blocheze
    cea mai tare faza , LOL haha...
    stai man ca nu e asa, haha, sunt doar disperati de hoti, traim intr-o lume diferita fata de acu 15 ani, vezi si io am avut necazuri cu ei, si crede-ma ca ii tin pt, sume mici, o sa fac withraw zilnic daca trebuie, si daca e sa ma "prinda" lol, vorba ta.. o sa ma prinda cu sume mici si nu imi tai venele.

Paypalul e foarte misto, din pacate sunt paranoici, daca va stiti de incredere, io zic sa va convingeti clientii sa vireze banii pri wire transfer, chiar daca sunt sume mari si va oferiti sa platiti voi taxa (wire cam 50$ ) tot iesiti mai in sigurata si cu banii in cont.

Io tin paypalul pt cumparaturi be ebay (foarte rar, chestii personale) si eventual plati, cand tre sa faci tu plati e formidabil, mai departe treaba vanzatorului sa se roage sa nu aibe necazuri si sa isi vad banii.

Apropo, ar trebui sa lanseze o serie de icoane cu paypal ar avea mare trecere, io mi-as agatza una de monitor

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    39

Implicit

Pe mine m-au facut tampit oamenii cand acuzam AdSense ca ne-o furat banii cand ne-o inchis conturile. Ma rog, nu stiu de ce are lumea impresia ca hotia virtuala e mai putin hotie decat aia "live". Ca iti fura 100$ din buzunar un hot, sau ca iti fura 100$ bani "virtuali" din contul de PayPal/AS, nu e tot hotie?

Ma rog, trebuie avut grija mare cu ei. Si trebuie gasite alternative, sa nu stai intr-o singura metoda de monetizare/cash receival.

rickysyv este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    21st January 2008
    Posturi
    76
    Putere Rep
    34

Talking

Nu ti-a furat AdSense nimic, a luat de la "bogati" si a dat la "saraci", ca un fel de cyber Robin Hood.

victorro este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    10th September 2007
    Posturi
    39
    Putere Rep
    35

Implicit

Eu astept de 3 luni cu documentele uploadate si nici un semn, deja mi-am luat gandu..
    Am mai auzit o varianta, sa`ti faci cate un cont la fiecare 1000 eur, da nu cred ca functioneaza

jcash este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    28th October 2007
    Vârstă
    48
    Posturi
    52
    Putere Rep
    35

Implicit

3 luni la paypal ? ceva sigur nu e ok, ai incercat sa ii contactezi ? probabil iti scrie ceva in cont, vezi poate merge faxul mai ok, la mine cred ca a durat cam 1sapt 2sapt. chiar nu mai retin

victorro este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    10th September 2007
    Posturi
    39
    Putere Rep
    35

Implicit

dap, 3 luni
    si m-am mutat la paypal ca patisem povestea asta la moneybookers anu trecut, nu primisem plicul de verificare a adresei iar pe site dupa ce am uploadad documentele am stat mult si bine

crash este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Cluj-Napoca, Romania
    Posturi
    462
    Putere Rep
    35

Implicit

ce probleme ai avut cu moneybookers? eu unul chiar nu va inteleg. am cont la moneybookers din 2003, am bagat si am rulat o gramada de bani prin contul respectiv si nimeni nu mi-a pus nici o limita. o data ce am verificat id, credit card, bank account... n-a mai cerut nimeni nimic.

la paypal inca nu am atins nivelul ala, dar sunt convins ca atunci cand o sa-l ating nu vor fi probleme. ideea e sa faci lucrurile ca la carte adica sa le furnizezi toate informatiile atunci cand trebuie si apoi te lasa in pace.
    keep dreaming...

Pagina 4 din 5 PrimulPrimul ... 2345 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Tutorial deschidere cont PayPal
    De Toto în forumul PayPal
    Răspunsuri: 25
    Ultimul Post: 13th June 2011, 02:07
  2. Cont Paypal limitat
    De leo în forumul PayPal
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 12th December 2009, 21:52
  3. Cont nou PayPal
    De marcos29 în forumul PayPal
    Răspunsuri: 9