Mare dreptate ai crash, sunt total de acord.
Mare dreptate ai crash, sunt total de acord.
Mi se pare tare aiurea ca la unii merg niste chestii si la altii nu merg.
Eu nu inteleg. Chiar sistemul asta bancar e asa de haotic? Merge numa cand "li se scoala" ?
Am facut upload prin februarie si am trimis fax la inceputul lui martie. Acum 3 zile imi apare smecheria aia ca am deja 1000 de euro tranzactionati si sa imi ridic limitele. Iar cer fax sau upload, desi apare jos la submitted documents "proof of address" trimisa in 1 februarie.
Sa innebunesti si alta nu. Asa ca azi iar ma apuc de scanat si de uploadat. Poate in anu' asta rezolva si ei problema. Se misca INGROZITOR de lent. Si am si primit un ranspuns tampit la intrebarea "ce faceti fratilor, de nu va miscati". Un fel de mambo-jambo din ala de sales, de nici engleza mea nu m-a dumirit. Sa vedem ce se intampla.
si eu am in asteptare copie buletin.
Au trecut 3 luni de cand am facut upload pe site-ul lor, am trimis n mail-uri.
Limitarea este facuta la 'primire bani pe an', care este de $2500 ... nu am ajuns inca la limita impusa, insa vreau sa fie ridicata, ca sa nu a trezesc ca nu mai pot primi bani, cand am nevoie mai mare.
Ce acte se mai pot trimite in afar' de factura tel fix, factura curent ?
P.S sunt in intretinere la parinti
da un telefon, altfel risti sa treaca luni bune.
suportul via tickets la paypal e incredibil de incet, mai mult decat atat, multe cereri sunt ignorate.
gandeste-te cum au recationat la problema de luna trecuta:
http://www.techcrunch.com/2008/05/25...down-menu-bug/
mersi pt raspuns ...
m-am gandit sa dau un telefon, insa mi-e teama ca nu ma voi descurca prea bine la comunicarea in engleza ...
referitor la treaba cu bug-ul ...rusinos .... iar asta pt ca la taxele ce le au pt transfer bani ar trebui sa le mearga struna site-ul .... + serviciile ca tot vorbim de ele ..
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)