Rezultate 1 la 10 din 130

Subiect: PayPal in Romania

Afișare hibrid

Aurel Dragut este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    27th August 2006
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    44
    Posturi
    1.077
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de Nic Vezi Post
    Daca vrei sa faci o plata si nu ai suficienti bani in contul paypal nu ti se vor lua automat banii din contul bancar, e gresita ideea, nu stiu unde ati citit asta
    Paypal NU poate sa va acceseze banii din contul vostru bancar fara ca voi sa completati un ordin de transfer din banca voastra catre paypal.
    Acum sper ca esti lamurit, cel putin asa functioneaza la mine cred ca si conturile romaesti ar trebui sa fie dupa acelasi sistem.
    Daca am scris prostii si e ceva diferit stergeti-mi postul, sa nu ramana pe aici sa induca pe altii in eroare.
    Aici nu ai dreptate, eu pur si simplu am facut 2 plati cu contul de paypal pe 0 si fara sa completez nici un ordin de transfer. II trage cum a tras si cei 1.5$ de verificare, fara sa mai fie nevoie sa mai dai tu vreun acord.
    Promovez Produse și Servicii Auto si detin un Blog personal
    Twitter: @AurelDragut

c_n_m este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    25th February 2006
    Locaţie
    București / Ilfov
    Vârstă
    54
    Posturi
    622
    Putere Rep
    41

Implicit

Nic, probabil ca in tara unde locuiesti tu PayPal accepta si incasari in contul de PayPal. Astfel, poti avea bani in contul de PayPal si este o operatiune separata transferarea lor in contul de card (sau din contul de card).

Aici, in RO, treaba merge automat: se "ataseaza" un card contului de PayPal, iar tranzactiile se fac automat pe card, iar in contul de PayPal ai sold ZERO. Mie asa mi se intampla: am facut si plati confirmate manual, si plati automate (generate de billingurile cu renewal ale providerilor de hosting de exemplu), am avut si refunduri si intotdeauna banii au circulat direct inspre / dinspre contul de card, cel de PayPal a ramas pe zero intotdeauna.

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    54

Implicit

Citat Postat în original de Aurel Dragut Vezi Post
    Aici nu ai dreptate, eu pur si simplu am facut 2 plati cu contul de paypal pe 0 si fara sa completez nici un ordin de transfer. II trage cum a tras si cei 1.5$ de verificare, fara sa mai fie nevoie sa mai dai tu vreun acord.
    Ok, scuzati informatia eronata, probabil eu sunt pe alt sistem. Am pus un later edit la postul anterior.
    Cum au tras 1,5 $ de verificare? La mine au pus ei in cont o suma de bani si trebuia sa introduc suma exact ca la adsense.
    Mai mult ca sigur ai dreptate, dar oricum cred ca e foarte riscant, daca cineva iti acceseaza contul paypal inseamna ca are acces la contul din banca direct?
    Ultima modificare făcută de Nic; 12th July 2007 la 15:30.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. PayPal in Romania
    De sourcer în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 127
    Ultimul Post: 27th July 2007, 10:40
  2. PayPal in Romania..
    De Razvanel în forumul PayPal
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 9th October 2006, 19:55
  3. PayPal in Romania..
    De Razvanel în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 12