24th August 2018, 11:56
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
barzafurioasa
Nu sunt drastic. Google este nesimtit. Daca vrea sa faca asemenea actualizari de algoritm ar trebui sa anunte in avans si sa dea sansa celor ca mine sa ne putem pregăti cumva si nu sa dea cu noi de pamant. Nu este tragedie ca a căzut traficul, doar de principiu ma enervează modul lor de abordare. Da pagina este de nutriție, noutăți medicale etc. cesamancam .ro. Nu am mai avut timp anul acesta de scris, însă nu am pierdut deloc trafic din aceasta cauza. Recuperarea de trafic a fost naturala - nu m-am atins de el. Partea să ii arat eu lui gogu cine sunt nu prea stiu cum să o fac (nu a fost nevoie sa fac asta pana acum si nici nu am avut timp de documentare). Cand voi avea timp poate voi incerca sa fac ceva. Daca fac ceva o sa va anunt.
Intrebarea e: cine esti tu sa dai sfaturi medicale? Daca moare cineva in urma recomandarilor de pe site-ul tau, cine e responsabil? Pe site, la contact, am vazut doar un formular.
Daca as fi Google, pe nisa asta nu as indexa continut fara o dovada (diploma) legata de pregatirea medicala a celui care posteaza continut. Ca la Google News: verificare manuala (trimitere documente) >>> indexare doar dupa verificare.
Google face bine ce face (pe nisa asta). E nevoie de o filtrare / eliminare a postarilor similare celor facute de individa de mai jos (zero pregatire medicala in combinatie cu paranoia).
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un
audit SEO complet. :)