Postat în original de
barzafurioasa
Nu cred ca are treaba cu calitatea articolelor ci cu autoritatea site-ului/persoanei/autoritatii care gestioneaza site-ul - nu poti zice ca articolele mele sunt mai slabe decat ale unui medic care militeaza pentru oprirea vaccinarii. Google probabil da autoritate mai mare brandurilor medicale, autoritatilor, doctorilor etc. Consider ca in teorie este un lucru bun - in practica este de rahat pentru ca exista miliarde de "doctori" care sunt antivaccinare si alte chestii si la fel sunt si multe site-uri care au articole din domeniul medical bine documentate, de cele mai multe ori mult mai bune decat ale "doctorilor". Eu mi-am furat o cadere de 60% initial. Acum Am mai recuperat ceva si am ajuns la o pierdere de doar 40%. De rahat - toata povestea cu content, natural links si alte rahaturi vandute de mr G sunt doar caca maca.
Am 4 ani de cand nu am mai fost afectat de un update - in tot acest timp am bagat doar content si am primit linkuri naturale. Nici nu stiu cand a fost ultima data cand am facut link building.