Citat Postat în original de barzafurioasa Vezi Post
Nu cred ca are treaba cu calitatea articolelor ci cu autoritatea site-ului/persoanei/autoritatii care gestioneaza site-ul - nu poti zice ca articolele mele sunt mai slabe decat ale unui medic care militeaza pentru oprirea vaccinarii. Google probabil da autoritate mai mare brandurilor medicale, autoritatilor, doctorilor etc. Consider ca in teorie este un lucru bun - in practica este de rahat pentru ca exista miliarde de "doctori" care sunt antivaccinare si alte chestii si la fel sunt si multe site-uri care au articole din domeniul medical bine documentate, de cele mai multe ori mult mai bune decat ale "doctorilor". Eu mi-am furat o cadere de 60% initial. Acum Am mai recuperat ceva si am ajuns la o pierdere de doar 40%. De rahat - toata povestea cu content, natural links si alte rahaturi vandute de mr G sunt doar caca maca.

Am 4 ani de cand nu am mai fost afectat de un update - in tot acest timp am bagat doar content si am primit linkuri naturale. Nici nu stiu cand a fost ultima data cand am facut link building.
Cred ca esti putin drastic cu G. Intuiesc ca site-ul cu scaderea este in nisa de medical/nutritie/&related.
Eu o vad ca pe o imbunatire, chiar daca si eu am fost afectat, pana la urma sa vorbeasca "admin" despre nutritie sau sa vorbeasca Nicolae Hâncu e o diferenta, cu care eu sunt de acord ca e o imbunatatire pentru utilizatorii lui G.

Citat Postat în original de barzafurioasa Vezi Post
P.S - am experienta in domeniu, dar de unde dracu sa afle google asta daca nu ma intreaba?
Nu trebuie sa te intrebe el, trebuie sa ii spui tu ...

Probabil chiar asta ai inceput sa faci, de ti-ai revenit 20 de procente. (daca esti amabil sa impartasesti)

Am si eu un site in nisa asta care era pe o panta ascendenta, pana la update.
Cresteri organice:
Iunie vs Mai +38%
Iulie vs Iunie + 73%
August (pana in prezent) vs Iulie (acelasi nr de zile) +10%

Si eu sunt "admin" si nu am articole scrise de medici despre care Google stie multe. Am decis sa las totul asa deocamdata sa vad cum evolueaza.
Ai putea zice ca +10% nu e minus, dar panta ascendenta era alta daca nu era update-ul. Practic am scazut in multe directii si crescut din continuarea procesului de SEO pe care il facem si pana in prezent.

La restul site-urilor de care ma ocup, nu am vazut scaderi semnificative, oricum luna August pentru majoritatea niselor e o luna mai slaba si e greu de tras concluzii.

@All, sugerez ca toti cei care mai vor sa imparta din scaderile sau cresterile lor dupa update, sa mentioneze si nisa: medical, asigurari, it&c, fashion, etc. Intuiesc ca putini dintre noi ar avea site-uri despre adoptii de copii si altele care au fost afectate intr-o proportie mai mare de acest update.