Citat Postat în original de Claudyou Vezi Post
Cred ca esti putin drastic cu G. Intuiesc ca site-ul cu scaderea este in nisa de medical/nutritie/&related.
Eu o vad ca pe o imbunatire, chiar daca si eu am fost afectat, pana la urma sa vorbeasca "admin" despre nutritie sau sa vorbeasca Nicolae Hâncu e o diferenta, cu care eu sunt de acord ca e o imbunatatire pentru utilizatorii lui G.

Nu trebuie sa te intrebe el, trebuie sa ii spui tu ...

Probabil chiar asta ai inceput sa faci, de ti-ai revenit 20 de procente. (daca esti amabil sa impartasesti)

Am si eu un site in nisa asta care era pe o panta ascendenta, pana la update.
Cresteri organice:
Iunie vs Mai +38%
Iulie vs Iunie + 73%
August (pana in prezent) vs Iulie (acelasi nr de zile) +10%

Si eu sunt "admin" si nu am articole scrise de medici despre care Google stie multe. Am decis sa las totul asa deocamdata sa vad cum evolueaza.
Ai putea zice ca +10% nu e minus, dar panta ascendenta era alta daca nu era update-ul. Practic am scazut in multe directii si crescut din continuarea procesului de SEO pe care il facem si pana in prezent.

La restul site-urilor de care ma ocup, nu am vazut scaderi semnificative, oricum luna August pentru majoritatea niselor e o luna mai slaba si e greu de tras concluzii.

@All, sugerez ca toti cei care mai vor sa imparta din scaderile sau cresterile lor dupa update, sa mentioneze si nisa: medical, asigurari, it&c, fashion, etc. Intuiesc ca putini dintre noi ar avea site-uri despre adoptii de copii si altele care au fost afectate intr-o proportie mai mare de acest update.
Nu sunt drastic. Google este nesimtit. Daca vrea sa faca asemenea actualizari de algoritm ar trebui sa anunte in avans si sa dea sansa celor ca mine sa ne putem pregăti cumva si nu sa dea cu noi de pamant. Nu este tragedie ca a căzut traficul, doar de principiu ma enervează modul lor de abordare. Da pagina este de nutriție, noutăți medicale etc. cesamancam .ro. Nu am mai avut timp anul acesta de scris, însă nu am pierdut deloc trafic din aceasta cauza. Recuperarea de trafic a fost naturala - nu m-am atins de el. Partea să ii arat eu lui gogu cine sunt nu prea stiu cum să o fac (nu a fost nevoie sa fac asta pana acum si nici nu am avut timp de documentare). Cand voi avea timp poate voi incerca sa fac ceva. Daca fac ceva o sa va anunt.