ai putea poasta un o imagine cum iti arata in google addsense , daca se poate te rog? l
ai putea poasta un o imagine cum iti arata in google addsense , daca se poate te rog? l
Am si eu un clip urcat pe contul de youtube, clipul respectiv a depasit 1 milion de vizualizari, este o piesa, as dori sa stiu daca o sa fiu acceptat cu acel clip sa devin partener?
Daca ai drepturi comerciale asupra acelei piese desigur.
Videoclipul dvs. nu este eligibil dacă include conținut pe care nu l-ați creat dvs. sau pentru care nu ați obținut permisiunea de utilizare de la creatorul său. Este necesar să puteți prezenta permisiunea scrisă pentru următoarele elemente ale videoclipului:
Conținut audio: muzică înregistrată, spectacole live, melodii preluate, muzică de fundal etc.
Elemente grafice: imagini, sigle, software, secvențe din jocuri video etc.
Orice alt conținut pentru care nu dețineți drepturi de utilizare comercială globală.
★★ Produse artizanat marca Daniel Havrince si stiri din Maramures ★★
Chestia e ca e pus cu acordul producatorului, insa nu am niciun document care sa ateste acest lucru
Folosesti doar youtube??sau ai si site , mie imi apare doar Gazda Adsense pentru continut si la toate campurile ( Clicuri , CTR pagina , CpC ,) imi apare 0. Doar la Viz pagina 15 iar la RPM 0.05E.
De cat timp ai parteneriat????
@bursasiu, am si siteuri. la 15 vizualizari esti norocos daca primesti un click, parteneriatul l-am inceput in urma cu aproximativ o luna.
@gabriel, daca tu esti singura persoana care a pus melodia/videoclipul respectiv pe youtube ai sanse sa il poti monetiza.
15 vizualizari la pagina imi arata in addsense. Ce inseamna ??? Eu in youtube analytics am peste 400 viz pe zii.
In sfarsit, imi apar niste castiguri in interfata youtube, credeam ca nu am implementat eu bine sau cumva nu m-au aprobat ca si partener
Just my 2 cents...
Vremea ido Prognoza Cluj. Aici se învață istorie pentru bacalaureat.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)