Draga Netul,
Murfi este un motor de rahat, nu indexeaza bine, nu indexeaza repede, nici macar nu indexeaza.. Iau eu cu mana sursa paginii si o bag in baza... Iar la capitolul cautare e varza.. Nu reuseste deloc sa dea un rezultat bun... macar unul ...

Sper ca te-am convins sa Nu il folosesti, eventual daca poti te rog sa ii faci reclama proasta pe toate forumurile pe unde te dai tu ... Ok? ... hai te rog sa inchidem subiectul, eu m-am saturat, ceilalti forumisti la fel...
Ai reusit sa scoti in evidenta cat de prost e murfi.. gata.. lasa-l .. Acum o tii tot anul asa, ca tzatza la piata ?
Canalizeaza-ti draga energiile pozitive sau negative catre netul.ro .. Si arata-i tu lu' Murfi ce e alea motoare.. de cautare.. sau nu ..

Pe cuvant ca nu iti mai dau apa la moara, si orice ai spune te ignor total.. Stii cum e cu cel destept care cedeaza primul.. Tu ti-ai irosit sansa.. acum e randul meu .. Bafta!

am observat un mic buguletz.

asta e descrierea de la anuntul.ro si am observat ca are cod css. cand elimini tagurile elimina tagul style cu tot cu continutul lui.
Asa ar trebui sa se intample.. De fapt, la majoritatea asa se intampla, se elimina tagurile css, js, etc .. Multumesc de atentionare..

La reindexare se vor indrepta multe buguri observate acum ..