Pagina 6 din 16 PrimulPrimul ... 45678 ... UltimulUltimul
Rezultate 51 la 60 din 153

Subiect: Www.murfi.ro

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

Citat Postat în original de necenzurat @ Feb 17 2006, 09:08 PM) [post=10453
    Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
    PS vezi ca PageRank © GOOGLE deci gaseste alt nume
    pai am spus "Nota" si page rank intre paranteze... Nu mai postati aiurea fa]
    PS vezi ca PageRank © GOOGLE deci gaseste alt nume
    [/QUOTE]

pai am spus "Nota" si page rank intre paranteze... Nu mai postati aiurea fara sa aveti nimic de spus ...

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

necenzurat fi mai cenzurat.
    Sau in alta ordine de idei...gandeste inainte de a scrie si daca tot scrii, fi mai explicit.
    Unde vezi tu Spam si ce inseamna SPam ptr tine?
    :blink:
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    44

Implicit

Am stat ceva vreme deoparte si am urmarit discutiile dumneavoastra. As vrea sa fiu impartial dar nu pot sa nu inclin balanta catre murfi.ro (desi am avut si eu dispute cu toto vis-a-vis de originalitate, bug-uri, s.a.m.d.). Am remarcat ca toto stie ce vrea si ca este un personaj deosebit de perseverent in ceea ce face. Poate ca s-a inspirat, dar hai sa recunoastem cine nu a studiat diverse surse pentru a se inspira... Este adevarat ca murfi.ro are multe lipsuri pe care nu stiu in ce masura va reusi sa le remedieze insa in noua versiune a facut cativa pasi pe partea buna a lucrurilor : site-urile sunt indexate foarte repede imediat ce sunt inscrise si nu se mai solicita "link-exchange" pentru a fi indexat. In plus domeniul propriu pentru a fi acceptat spre indexare mi se pare cat se poate de onorabil.
    Handicapul motoarelor de cautare de genul lui murfi este acela ca re-indexarea se face destul de rar sau deloc. Daca in privinta aceasta gresesc il rog pe toto sa-mi accepte scuzele, poate ca noua versiune va fi altfel. Cat priveste rating-ul am observat ca in general ultimele site-uri indexate sunt afisate pe primele pozitii.

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    66

Implicit

Netul, te rog incearca sa intelegi si pe restul din acest forum. Toto iti este coleg, nu concurent.

Daca te crezi asa superior lui, prin produsul tau, inseamna ca nu ai de ce sa iti faci griji nu ?

Incetati va rog cu galceava. Ati putea sa o luati de la capat, si sa va ajutati reciproc, mai ales ca avei produse si creatii similare. Two heads are better than one. Always.

PS: necenzurat, ai primul warn din acest forum. In urm. 7 zile, post-urile tale trebuiesc aprobate de un moderator, ca sa fie facute publice.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

necenzurat este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th December 2005
    Posturi
    41
    Putere Rep
    0

Arrow

ma refeream la spam, adica discutii aiurea FARA ROST despre ce are, nu are MURFI.COM/RO

in alta ordine de cuvinte e forum de seo (scrie mare FORUM SEOPEDIA) nu cum sa vindem, comentam, facem reclama motoare de cautare

mie mi s-a parut aiurea sa vad tot felu de aberatii Murfi e facut cu spider, na dovada, etc, + ca toto se referea la MURFI.RO nu COM

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    66

Implicit

Ar trebui sa inveti definitia termenului spam.

Oricum tu nu prea intelegi despre ce se discuta in comunitatea asta.

Auzi .. murfi este un search engine, deci nu are legatura cu seo.

Of.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th December 2005
    Posturi
    41
    Putere Rep
    0

Lightbulb

da cristi TOTAL de acord cu tine da de ce nu se explica cum sa iti optimizezi situl in murfi nu certuri despre cod sau alceva

si eu am exagerat, nu e spam da eu asa il consider, vorbe aiurea, certuri aiurea, etc aiurea :mellow:

anyway fie

Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

Citat Postat în original de tataraseni &#064; Feb 24 2006, 11&#58;37 PM) [post=10959
    Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
    Poate ca s-a inspirat, dar hai sa recunoastem cine nu a studiat diverse surse pentru a se inspira
    Nu, nu "poate", chiar m-am inspirat... Nu am ascuns faptul ca m-am inspirat. Insa este valabim pt .com, pt .ro povestea este altfel, si anume este original 100%, bazat pe experienta acumulata in 1 an de zile cu murfi.com.
    Povestea asta e inchisa pt mine, deci sa trecem la lucruri un pic mai serioase..

re-indexarea se face destul de rar sau deloc
    Adevarat... Insa la noul murfi re-indexarea se va face (soon) in functie de: cat de des se schimba pagina, nota pe care o are pagina, raportul continut-cod, si poate chiar in functie de validitatea codului. Inca se lucreaza la algoritmul de re-indexare. Dupa care, va functiona singur si o pagina va fi reindexata in functie de valoarea ei... determinata de algoritmul respectiv..

am observat ca in general ultimele site-uri indexate sunt afisate pe primele pozitii
    Posibil... imposibil... nu stiu ce sa zic sincer.. daca tu asa ai observat, poate asa o fi...o sa verific si eu...
    Singurul lucru care imi permite sa am indoieli vis-avis de ce spui tu , este faptul ca nota unei pagini, la afisarea rezultatelor, este data "on the fly" , si in functie de aceasta nota se ordoneaza rezultatele... Faptul ca o pagina este indexata acum o luna sau acum o zi nu ar trebui sa aiba o relevanta foarte mare. Repet, TEORETIC.
    O verificare nu strica, de aceea o voi face..

Multumesc pentru pareri, critici, dar ]
    Poate ca s-a inspirat, dar hai sa recunoastem cine nu a studiat diverse surse pentru a se inspira[/QUOTE]

Nu, nu "poate", chiar m-am inspirat... Nu am ascuns faptul ca m-am inspirat. Insa este valabim pt .com, pt .ro povestea este altfel, si anume este original 100%, bazat pe experienta acumulata in 1 an de zile cu murfi.com.
    Povestea asta e inchisa pt mine, deci sa trecem la lucruri un pic mai serioase..

re-indexarea se face destul de rar sau deloc
    Adevarat... Insa la noul murfi re-indexarea se va face (soon) in functie de: cat de des se schimba pagina, nota pe care o are pagina, raportul continut-cod, si poate chiar in functie de validitatea codului. Inca se lucreaza la algoritmul de re-indexare. Dupa care, va functiona singur si o pagina va fi reindexata in functie de valoarea ei... determinata de algoritmul respectiv..

am observat ca in general ultimele site-uri indexate sunt afisate pe primele pozitii
    Posibil... imposibil... nu stiu ce sa zic sincer.. daca tu asa ai observat, poate asa o fi...o sa verific si eu...
    Singurul lucru care imi permite sa am indoieli vis-avis de ce spui tu , este faptul ca nota unei pagini, la afisarea rezultatelor, este data "on the fly" , si in functie de aceasta nota se ordoneaza rezultatele... Faptul ca o pagina este indexata acum o luna sau acum o zi nu ar trebui sa aiba o relevanta foarte mare. Repet, TEORETIC.
    O verificare nu strica, de aceea o voi face..

Multumesc pentru pareri, critici, dar mai ales pentru feedback&#33;

Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

Inspirat de noul "feature" de la WebCeo, am pus la punct un nou serviciu public si gratuit pentru utilizatorii lui Murfi:
    Murfi<span style="color:#FF0000">MATCH&#33;</span> - Serviciu "matrimonial" pentru siteuri.

Mai exact, un sistem prin care va puteti gasi mai usor, mai exact, mai repede, parteneri valorosi pentru Link Exchange &#33; Astept sa il folositi si daca aveti timp si idei astept feedback-ul vostru &#33;

Link catre acest serviciu se afla in semnatura mea si pe prima pagina murfi.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th December 2005
    Posturi
    41
    Putere Rep
    0

Implicit

interesant da nu am domeniu deci cam nefolositor

si ar trebui sa pui populatiei la dispozititi sa afle si eu cate pagini a indexat G sau Y sau MSN

observatii

1 nu imi place cum afisezi rezultatele unei cautari parca is prea stranse pe mijloc zici ca e un sitesearch
    2 pool-ul de vot e cam varza, am votat de 2 ori in el lucru neobisnuit
    3 http://ads.murfi.ro/ spuneai ca se face pana pe 1 marte, suntem in 6 banuiesc nu :p
    4 http://www.murfi.ro/motor-de-cautare.php <-- pe cuvant daca am inteles ce vrea sa zic asta, da eu ca utilizator normal nu vreau sa ma complic cu +, - , etc
    5 si in ultimul rand vreazu sa zic mainpage-ul e exagerat de incarcat cu informatii :o, uitate la GOOGLE uite cat de simplu poate sa fie

sa nu o iei in nume de rau vruiam duar sa imi exprim niste opinii din partea mea poti sau nu poti sa le iei in considereare, noroc

Pagina 6 din 16 PrimulPrimul ... 45678 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Murfi - motor de cautare romanesc
    De Marius Mailat în forumul Motoare de cautare romanesti
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 22nd December 2008, 15:36
  2. Murfi.com - Director Web
    De Toto în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 20th April 2007, 10:35
  3. Murfi.ro DOWN (big TIME)
    De necenzurat în forumul Motoare de cautare romanesti
    Răspunsuri: 3