Rezultate 1 la 10 din 153

Subiect: Www.murfi.ro

Afișare hibrid

Netul este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    49

Implicit

<div class='quotetop'>QUOTE(toto &#064; Feb 16 2006, 10&#58;36 PM) Quoted post</div><div class='quotemain'>
    Faza asta cu vanzarea, in primul rand nu are legatura cu nici unul dintre voi, de aici, sau din alta parte si a fost adusa in discutie doar asa in sperata denigrarii... ca si alte aspecte...
    [/QUOTE]
    Mi se pare etic sa-ti informezi partenerii cu care lucrezi ca siteul uremaza sa fie vandut. Ma indoiesc de faptul ca ai anuntat pe cineva.

<div class='quotetop'>QUOTE(toto &#064; Feb 16 2006, 10&#58;36 PM) Quoted post</div><div class='quotemain'>
    Referitor la indexarea siteului tau, pot aprecia ca va fi indexat in aceasta seara.. noapte.. mai sunt cateva siteuri in fata ta...
    Asigur pe toata lumea , ca daca siteul inscris respecta regulile de inscriere va fi indexat ... Siteul tau a fost inscris o data acum cateva zile, si azi l-ai inscris iar ...
    [/QUOTE]

Eu stiam ca un crawlerface singur treaba, indexeaza automat, si nu trebuie sa ii dai tu "in aceasta seara / noapte" un site sa-l indexeze.

Si ca sa nu zici ca nu vorbesc numai in afara subiectului:

- cautarea dupa "murfi": 1 rezultat: "Mobila si accesoriu mobilier"
    - cautarea dupa "seo": nici un rezultat
    - cautarea dupa "php": nici un rezultat

phane este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th September 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    144
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Netul &#064; Feb 16 2006, 10&#58;56 PM) [post=10374
    Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
    Eu stiam ca un crawlerface singur treaba, indexeaza automat, si nu trebuie sa ii dai tu "in aceasta seara / noapte" un site sa-l indexeze.
    daca citeai k lumea vedeai k se refera probabil la faptul k mai sunt in queue inaintea site-ului respectiv cateva site-uri. cel putin eu asta am inteles.
    deja devine obosito]
    [/QUOTE]
    daca citeai k lumea vedeai k se refera probabil la faptul k mai sunt in queue inaintea site-ului respectiv cateva site-uri. cel putin eu asta am inteles.
    deja devine obositoare si inutila discutia asta.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Murfi - motor de cautare romanesc
    De Marius Mailat în forumul Motoare de cautare romanesti
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 22nd December 2008, 15:36
  2. Murfi.com - Director Web
    De Toto în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 20th April 2007, 10:35
  3. Murfi.ro DOWN (big TIME)
    De necenzurat în forumul Motoare de cautare romanesti
    Răspunsuri: 3