Hopaaa... hai ca incet incet recunosti.Postat în original de toto @ Feb 17 2006, 12:37 AM) [post=10392
Peste tot scrii ca murfi.com e facut de tine de la ZERO.
Citat din anuntul tau despre murfi.com:
"Full developed by me, no template driven or ready made code.
No, is not based on any ready-made script or something like that... Its full developed by our team...."
Iar acum spui ca nu a fost usor sa iei 4-5 programe / scripturi diferite, sa le imbini ....
Te-ai dat singur de gol. Cred ca e clar pt. toti. Am exagerat si eu cu comentarii neportivite, dar ne crezi prosti? Macar recunoaste o data pt totdeauna ca motorul tau de cautare provine din scripturi gasite pe net. Nu zic ca nu ai muncit si tu imbinandu-le si modificandu-le.
Dar nu e acelasi lucru cu " is not based on any ready-made script or something like that...". Asa pot sa cumpar si eu domenii .com cu cateva sute de mii de lei, pun un sphider pe ele apoi ma dau tare ca am facut un motor de cautare si le vand. Daca toti ar pune botul la asa ceva, cred ca 90% dintre cei de pe seopedia am fi bogati.
PS Asa deodata, azi, dupa discutiile de aici ti-ai gasit si tu sa faci Redirect permanent la .com catre .ro
Sper sa nu se ia din nou moderatorii de mine ca nu sunt la subiect, ca nu ii intereseaza ce spun eu. Am subliniat doar faptul ca nu e corect sa iei ceva muncit de altcineva, sa modifici, apoi sa te lau]
Iar la .com, crede-ma ca am muncit si acolo multe nopti... Nu e usor sa iei 4-5 programe / scripturi diferite, sa le combini si sa iti adaugi si scripturile tale...
[/QUOTE]
Hopaaa... hai ca incet incet recunosti.
Peste tot scrii ca murfi.com e facut de tine de la ZERO.
Citat din anuntul tau despre murfi.com:
"Full developed by me, no template driven or ready made code.
No, is not based on any ready-made script or something like that... Its full developed by our team...."
Iar acum spui ca nu a fost usor sa iei 4-5 programe / scripturi diferite, sa le imbini ....
Te-ai dat singur de gol. Cred ca e clar pt. toti. Am exagerat si eu cu comentarii neportivite, dar ne crezi prosti? Macar recunoaste o data pt totdeauna ca motorul tau de cautare provine din scripturi gasite pe net. Nu zic ca nu ai muncit si tu imbinandu-le si modificandu-le.
Dar nu e acelasi lucru cu " is not based on any ready-made script or something like that...". Asa pot sa cumpar si eu domenii .com cu cateva sute de mii de lei, pun un sphider pe ele apoi ma dau tare ca am facut un motor de cautare si le vand. Daca toti ar pune botul la asa ceva, cred ca 90% dintre cei de pe seopedia am fi bogati.
PS Asa deodata, azi, dupa discutiile de aici ti-ai gasit si tu sa faci Redirect permanent la .com catre .ro
Sper sa nu se ia din nou moderatorii de mine ca nu sunt la subiect, ca nu ii intereseaza ce spun eu. Am subliniat doar faptul ca nu e corect sa iei ceva muncit de altcineva, sa modifici, apoi sa te lauzi ca ai facut tu de la zero.