lixor se pare ca nu ai inteles nimica. Daca traficdublu se respecta, facea un fisier robots.txt cu blocaj pt toate paginile.
Ei di asta traiesc. Se cred mari pt ca au multe pagini spam-atoare :p
lixor se pare ca nu ai inteles nimica. Daca traficdublu se respecta, facea un fisier robots.txt cu blocaj pt toate paginile.
Ei di asta traiesc. Se cred mari pt ca au multe pagini spam-atoare :p
Boingeanu Ben
OK.. dar eu torusi n-am gasit nicaieri untutorial de genul "Cum sa-i interzici accesul la tine pe site robotului traficdublu.ro".
Interesat in linkuri quality din siteuri in engleza cat si in acces in PBN.uri non publice. Please PM.
pai daca traficdublu asta e un robot, te duci si tu frumos si verifici statisticile. ii aflii numele nenorocitului, si ii dai un disallow.
Recomand AWStats. Ofer instalare gratuita.
Ce disallow sa-i dai daca ei nu ofera aceasta optiune?
Singurul lucru care se poate face, e un ban ip.
Sau eventual facut aceleasi lucruri ce face el, cu mai multe servere, sa-l vad daca isi mai permite el sa plateasca traficul...
Nu mi-a placut de la bun inceput trafic dublu si aceasta din cel putin doua motive :
a) rata de clik foarte mica pentru textads (0,06%);
B) creditele pe care le castigi prin acest sistem sunt consumate foarte, foarte greu (eu l-am folosit in urma cu 3 - 4 luni o luna intreaga dupa care am scos codul lor si inca mai au sa-mi afiseaza circa 30.000 de credite);
Dar au si partile lor bune sistemul lor de text ads :
- existenta redirectarii (cel putin in Frefox nu functioneaza acea redirectare) este o paza buna in calea incercarilor de fraudarea prin diverse mijloace (nu stiu daca s-au candit initial ca asta le va folosi);
- nu contorizeaza decat un singur click / IP in 24 de ore chiar daca este vorba de doi adviseri diferiti (cel putin pe partea de publisher) si cred ca astfel este mai onest fata de adviser;
Ceea ce am descoperit incercand sa folosesc iarasi codul Text Ad TraficDublu si nu-mi place este faptul ca afisarile reclamei adviserilor nu iti mai aduce credite.
Un alt lucru rau este acela ca codul poate fi afisat oriunde si oricum si rulat la infinit ca sa obtii credite pentru afisare.
Blochezi fie din .htaccess fie din firewall IP-ul robotului.Originally posted by Bruzli
[b]Ce disallow sa-i dai daca ei nu ofera aceasta optiune?
Sau eventual facut aceleasi lucruri ce face el, cu mai multe servere, sa-l vad daca isi mai permite el sa plateasca traficul...
http://www.javascriptkit.com/howto/htaccess5.shtml
Din pacate pana il blochezi, el a trecut... nu cred ca face update pe unde a trecut odata...
Doar daca il lasi. Asta-i diferentaOriginally posted by just_me
[b]dar mey, google nu fura content cu cache-ul ? :p
Hmm... da... acum, ca te vizita odata si ii dadeai disallow, era o chestie, dar daca vrei sa afli _toate_ ip-urile traficdublu, hehe... deja te-a indexat de n ori.Originally posted by Bruzli
[b]Ce disallow sa-i dai daca ei nu ofera aceasta optiune?
![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)