Cauti altul. E vorba de responsabilitate aici. Cand iti faci un director, iti asumi responsabilitatea ca lumea vine si posteaza articole ca sa faca bani din ele. Pentru ca nimeni nu posteaza continut in alte parti, doar de ochi frumosi. O face ca sa-si ridice site-ul lui sau al altora, ceea ce la baza inseamna tot bani. De "chef" ar trebui sa nu se puna problema. Ca e vorba de un fel de "troc" aici: eu iti fac continut, tu ma lasi sa pun link-uri si mi-l aprobi. Nu? Castigam amandoi si amandoi stim in ce ne bagam, inca de la inceput. Na, in lumea mea ideala fiecare ar trebui sa-si faca partea lui de treaba.

Cum spui tu, Dan, imi pare ca mie mi se face un favor ca mi se acorda marinimia de a imi fi aprobat articolul. In cazul asta, frumos mi s-ar parea sa fie un widget pe main la director, care sa-mi spuna din start "cheful" administratorului: e pe dreapta, e pe stanga, e cum bate vantul... Si-atunci nu mai pierzi timp sa scrii un articol pentru respectivul director, il tai din lista de directoare si te indrepti spre oameni care isi inteleg mai bine scopul decat "daca am chef".