Ca tot veni vorba de responsabilitate, chiar nu stiu de ce tineti directoare de articole daca nu va ocupati de ele, mereu aceiasi problema, adaug un articol si trece o luna sa fie verificat...
exemplu al cui e gama-color.ro ... are 3 saptamani de cand nu mai accepta nimic
in acest ritm , termin un set de 10 articole intr-un an ...
Scriu prost gramatical.... dar totusi, fii pozitiv!
Mare parte din cei care au directoare de articole nu castiga nimic din asta, chiar pierd bani, eu am facut acel director de articole pentru a ajuta comunitatea, asa ca nu mi se pare corect din partea ta ca atunci cand cineva ofera ceva gratis sa ai si pretentii pentru ca tu sa castigi mai bine
Postat în original de LuKian
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Adaugati la mine articole un incredere.cei care sa prezinta a fi pe seopedia le aproba articolele mai rapid de 24 de ore, in functie de situatia le ofera si drept de autor anumitor membri.
Eu am 2 directoare de articole si cred ca imi voi mai face unul, insa pe nici unul din ele nu cred ca voi ajunge sa pun google ads sau ceva similar/
Cel mai probabil le voi folosi sa-mi promovez proprile site-uri si nimic mai mult.
Deci practic le tin up doar pentru reclama, nici un castig direct din asta.
Astazi am acceptat un singur articol si am sters 7 articole si utilizatorul care le-a postat. Articolele prezentau semne de copiere din alte articole de pe portaluri de specialitate. Timpul meu petrecut cu verificarea articolelor este pierdut si rezultatul este destul de mic. Cine este de vina pentru atat de mult SPAM? Daca nici continutul ce este publicat nu este de calitate, atunci ce rost mai are directorul de articole? Va fi inca un site penalizat de slaba calitate unde poti primi un backlink fara valoare de care nimeni nu se poate folosi. Exista o posibilitate, mai ales ca tu castigi bani de pe urma noastra, platesti o anumita suma la detinatorul directorului de articole si el iti va verifica toate articolele in avans, sau iti da drept de autor ca sa poti posta direct articolele si le verifica dupa aceea. Nu cred ca este buna atitudinea ta de sarac si cu pretentii.
Ultima modificare făcută de Benko Zoltan; 11th May 2013 la 12:37. Motiv: corectura
Pai scrie undeva ca trebuie aprobat mai devreme? Sau de ce ii spui "problema"?
Apropo de responsabilitate - cine imi plateste timpul pierdut cu verificarea articolelor copiate? Tu?
Si daca raspunsul este "nu, nu te platesc eu", atunci cum ai pretentii de la mine fara sa ma platesti?
Ai incercat sa oferi bani proprietarilor de directoare de articole, sa vezi daca te trateaza altfel? Ceva modic, 1 euro la doua articole? Incearca, vezi rezultatele.
Te rugam sa ne scuzi pe noi, astia care avem directoare de articole, ca nu aprobam la secunda cand vrei tu si ca nu te platim sa adaugi articole la noi.
Auzi, daca tot suntem la capitolul asta, ne dai si noua un exemplu de articol publicat de tine intr-un director, ANTERIOR datei de astazi?
Da-ne un exemplu, ca sa intelegi apoi care e "problema" mea.
Ultima modificare făcută de Dan; 11th May 2013 la 18:52.
Trust, but verify.
Ca si proprietar de director de articole pot afirma faptul ca intradevar pierd mult timp pentru a verifica articolele propuse. Pe Director Articole | Publica gratuit un articol despre siteul tau. din 10 articole doar 3 respecta cerintele care sunt aceleasi la 90% din directoarele din Romania. Am patit de am aprobat prea devreme articole si dupa ceva timp le-am gasit pe zeci de alte siteuri si.... am patit si sa sterg din greseala articole bune si apoi sa fiu luat la trei de catre contribuitor.
Ca si 'client' al directoarelor de articole pot spune ca uneori imi vine greu uneori sa scriu un articol de calitate (sunt in pana de idei, oboseala, lipsa de chef, etc) dar in nici un caz nu il copiez de pe alte siteuri sau de pe siteul catre care pun linkul. Trebuie sa respect acele reguli pentru a fi sigur ca voi avea un backlink contextual in plus de pe directorul respectiv. Regulile sunt reguli si trebuiesc respectate indiferent!
Este un serviciu gratuit si trebuie respectat din ambele parti astfel contribuitorul trebuie sa inteleaga ca trebuie sa respecte regulile directorului si ca aprobarea articolului poate dura ceva timp.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)