puteti sa faceti inscrieri in lista de mai jos directoarele au si 3 ani se pare, o lista seo buna unele sunt cu plata altele gratuite puteti sa cereti si lor sa va faca inscrieri garantate la toate directoarele:
puteti sa faceti inscrieri in lista de mai jos directoarele au si 3 ani se pare, o lista seo buna unele sunt cu plata altele gratuite puteti sa cereti si lor sa va faca inscrieri garantate la toate directoarele:
Ultima modificare făcută de Krumel; 11th January 2011 la 22:54.
Toate directoarele web au acelasi IP
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
nu zic nimic, dar iti propun sa re-editezi tot textul si sa scrii cu litere mici nu cu MAJUSCULE, altfel vom considera ca tipi la cei de pe Seopedia si vom sterge aceste tipete...
Am luat si eu 3 aleatorii
RAMAIPETOP.INFO Created On:26-Oct-2009 23:46:12 UTC
INTOTDEAUNA.INFO Created On:26-Oct-2009 23:48:45 UTC
ZIUATA.INFO Created On:26-Oct-2009 23:47:38 UTC
Deci chestia cu "3 ani" pica dupa calculele mele.
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
"cineva" nu a avut ce face cu banii si i-a aruncat pe fereastra ... e si asta o chestie
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
verifica astea 10ROMANIA.INFO
ATLANTIQ.INFO
BENGOS.INFO din ce an am zis 3 ani poate fi mai mult mai putin oricum e bun
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
cum sa fie toate iale pe primele man si vezi cas diferite toate insa au aceasi clasa astea insa vad cas diferite
10ROMANIA.INFO
ATLANTIQ.INFO
BENGOS.INFO
sunt cam 150 din clase diferite si restu aceasi clasa dar cu ip diferit
imi pare ciudat din prima faptul ca toate sunt pe extensia .info, nu am verificat ip-ul sau data cand au fost "create" insa mie una nu-mi inspira credibilitate iar topicul pare mai mult a reclama.
presupun ca nici asta nu ia ban iar eu mai iau un warning (asa de colectie)
oameni astia isi bat timp de timpul vostru, ba nu voi va bateti joc singuri de timpul vostru....
700 de directoare info ??? wtf.....
sa ne asezam cu toti in genuchi si sa ii multumim acestui maestru in seo pentru ca ne-a luminat cu cele 700 de directoare MINUNE
nu aveam o lista cu directoare romanesti, una buna, misto facuta cu cap??? nu avem alta cu directoare PR3+ pe undeva pe forum, de ce ne trebuie 700 de cacaturi .info???
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)