Trebuie testat, deoarece vad ca sunt multe articole fara link, in unele gasesti link de afiliere, in altele gasesti link-uri cu nofollow ..
Trebuie testat, deoarece vad ca sunt multe articole fara link, in unele gasesti link de afiliere, in altele gasesti link-uri cu nofollow ..
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Pun la dispozitie un nou director de articole : articoleweb.com !
De curiozitate, al cui e postat.ro? Am pus si eu un articol, initial a fost "Pending" (timp de cateva ore), iar acum vad ca nu mai e, nici pending, nici publicat, nici la cosul de gunoi. As fi curios ce avea articolul de l-a/l-au radiat de tot. Ma intereseaza sa stiu ce am gresit ca sa nu mai pierd timpul asteptand.
LE: Motivul cred c-ar fi bolduirea, desi n-am bolduit aiurea de nebun si nici n-am vrut sa fac rau sau un articol cel mai seo seo seo.
LE2: articole.pro - nu merge.
Ultima modificare făcută de Bogdan Calin; 30th September 2012 la 17:21.
Pe postat.ro sunt si eu administrator. Chiar azi am intrat dar nu am vazut nimic nici nu am sters. Pune-l din nou si il public eu.
Director de articole -> articole.pro
apropo, mi ai luat drept de publicare pe articole.pro pentru ca nu iti puneam poze de 500 px, ma uit la ultimele articole si nu regasesc astfel de poze, exista vreo explicatie?
Daca mai avem colegi ce dezvolta directoare de articole, mi-ar prinde bine un cont de autor sa nu mai stau prin formulare sau sa astept publicare. Articolele mele sunt unice, peste 500 cuvinte, gasiti exemple si multe feedback-uri pozitive aici, au fost publicate peste 1.000 bucati. PM va rog.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)