Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
Pacat ca IAB Romania, EuroStats, Directia de statistica (sau cum se numeste) nu au statistici relevante ptr .ro ptr ca am vedea cat de mici sintem. Uite cateva asa, generale.
Statisaticile respective nu sunt reale, firmele ce vanf internet in Ro nu dau statistici reale cu numarul de abonati, din diverse motive, stiu ca am lucrat in domeniu. In afara de asta, sunt inca destui care impart o conexiune de internet la 2-3 familie, plus ca la noi numara numarul de conexiuni la ei inmultesc numarul de conexiuni cu numarul mediu de memebri ai unei familii, iar daca un om are 2-3 conexiuni de internet, (home, laptop, si mobil) il numara de 3 ori. Plimbandu-ma prin spania si italia, am constatat practic ca rata de penetrare a internetului la noi + timpul mediu petrecut in fata calculatorului (mediu urban) este mai amare la noi decat la ei, chiar daca statisticile arata al fel, in mediul rural nu prea stiu, dar acolo raportarile sunt si mai si.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de myamar Vezi Post
Din experienta aprobarii de anunturi de mica publicitate stiam ca multi pun la email Yahoo! insa e prima data cand vad o statisitica exacta. La fel, sunt unii care pun fie @yahoo.ro sau pur si simplu isi scriu id-ul de mess, fata partea de dupa "@"
dar de cei care copie ce ai dat tu exemplu? Eu am la un formular in drepta explicatii de genul EX: Popescu Ion ionescu 2@yahoo.com si altele de genul asta, si sunt unii care scriu in formularul respectiv exact exemplele mele