Marius Cristian , cred ca depinde de site/nisa. La mine 70% din cei cu www. au peste 35 de ani.
Marius Cristian , cred ca depinde de site/nisa. La mine 70% din cei cu www. au peste 35 de ani.
"Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein
A mai zis-o si big, o mai zic si eu: e chiar asa grav sa faci asta? Eu o fac din obisnuinta, in special cand caut un brand pentru ca sunt sigur ca google o sa-mi returneze chiar adresa brandului (eventual ma corecteaza daca nu l-am retinut bine minte).
App. Citeste regulamentul, la punctul 11. Ai o mica problema![]()
hm... nu stiu, nu activez la nici o firma... sau e vorba de oras?
Adi, ai ratat ideea postuluiNu era o critica, ci o stare de fapt.
"Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein
N-as vrea sa mai trec prin ce am trecut cu mama mea, careia i-am explicat la telefon jumatate de ora cum sa ataseze un doc in e-mail si sa mi-l trimita pentru formatare. Intr-un final a reusit sa-mi trimita mail dar... gresise documentul!Si totusi invata repede - pana acum cativa ani parintii mei nu stiau ce e un calculator, daramite Internet, Google sau e-mail.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)