Adi, ai ratat ideea postuluiNu era o critica, ci o stare de fapt.
"Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein
N-as vrea sa mai trec prin ce am trecut cu mama mea, careia i-am explicat la telefon jumatate de ora cum sa ataseze un doc in e-mail si sa mi-l trimita pentru formatare. Intr-un final a reusit sa-mi trimita mail dar... gresise documentul!Si totusi invata repede - pana acum cativa ani parintii mei nu stiau ce e un calculator, daramite Internet, Google sau e-mail.
Nu m-a ajutat cu nimic cautarea...E drept, am gasit niste articole cu niste consideratii despre facebook, dar nu un ghid asa cum este cel despre twitter.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Acuma chiar ca m-ai bagat in ceata ! Ce are .ro si .com cu invatatul ? Eu as invata de oriunde, dar categoric ii prefer pe aceia care dai indicatii si informatii clare, intr-un limbaj accesibil, care nu te aiuresc cu expresii " de specialitate" intelese doar de ei...
In ceea ce priveste SEO si adiacentele pe .ro numeri pe degetele de la o mana siteurile de calitate care dezbat acest subiect. Pe .com in schimb nici nu stii ce sa alegi, sunt mult mai multe surse de documentare - deci mult mai multe subiecte dezbatute.
In alta ordine de idei daca vrei sa inveti SEO si ce mai merge pe langa inevitabil trebuie sa accesezi si siteuri .com, poate chiar predominant.
In ceea ce priveste limbajul de specialitate wikipedia este suficient pentru definitia termenilor. Acest limbaj de specialitate este inevitabil pentru ca este mult mai practic sa zic spre exemplu 3 cuvinte: creste bounce rate decat o fraza intreaga care sa spuna exact acelasi lucru.
Pe cealalta parte in afara SEO userii .com cunosc internetul la un nivel elementar, aici in schimb trebuie sa scriem fel si fel de indicatii si chiar si cu indicatii sunt cazuri care tot nu se descurca ( am vazut pe un blog spre exemplu: "Campurile marcate sunt obligatorii" la modulul de comentarii. Pai pe .com o astfel de indicatie este inutila deoarece ei stiu deja ca numele, adresa de email si comentariul sunt campuri obligatorii intr-un modul de comentarii... poate n-a fost cel mai bun exemplu dar cred ca ai prins ideea. )
Ultima modificare făcută de Andrei S; 8th February 2011 la 15:35. Motiv: o usoara detaliere
Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.
Poate aceste link-uri sunt de ajutor:
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)