31st January 2011, 23:14
1 out of 1 members found this post helpful.
Eu tin aproape 2-3 prieteni "verzi", oameni normali, tocmai pt asa ceva. Verde inseamna ca nici macar nu stiu sa faca un copy/paste de la link din browser si sa-mi dea pe mess.
De multe ori efectiv sunt uimit ce gasesc pe net. Mica mea comoara
Credinta la institutiile specializate. Aici facem
Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
31st January 2011, 23:47
3 out of 3 members found this post helpful.
Permiteti-mi o parere: sunt de acord cu majoritatea celor spuse mai sus, dovada avand chiar pe parintii mei care cu greu retin ce le explic si pana la urma cand trebuie sa acceseze un site tot in google il scriu si tot pe primul rezultat dau click. Intr-un fel tine de noi sa-i educam, macar pe cine vrem sau ne pasa, sau pe cine credem ca le-ar prinde bine in viitor (frate/sora/rude). Cateodata ma simt privilegiat ca stiu multe lucruri pe care altii nu le stiu, imi place sa dau explicatii si exemple, ce-i drept nu mereu, dar asa sunt eu.
Eu cred ca tot ce inseamna IT este inca nou pentru multi romani, si exemplele date de cei care au postat inaintea mea stau marturie. Nu multi au rabdare sau timp sa se informeze sau nu stiu cum sa faca asta. Sau poate lor li se pare corect ce fac si daca nimeni nu le arata si alternativa raman cu ce stiu ei.
Noi putem sa schimbam sau sa influentam, dar momentan e greu.