Pagina 1 din 5 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 46

Subiect: Profilul userului din Romania

Emil este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Brussels
    Posturi
    604
    Putere Rep
    31

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit Profilul userului din Romania

Esantion: 1200 apeluri telefonice, obtinute pe durata a 14 luni, de la utilizatori romani ai unui website de rezervari hoteliere.

In momentul in care li se spune sa viziteze numehotel.com, 46% tasteaza pe Google, si nu viziteaza direct websiteul. Circa 30% dau click pe rezultatele premium din Adwords (top 1-2-3) din greseala, crezand ca acela este siteul primit prin telefon. Circa 65% din vizitatori nu stiu ce este un browser/navigator, si 42% marturisesc ca folosesc Google pentru a ajunge la un site, de fiecare data.

Funny, nu?
    "Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein

Florin Traian este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    31st October 2010
    Locaţie
    .EDU
    Posturi
    420
    Putere Rep
    0

0 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Cel mai funny e ca vezu useri de varsta mea care tasteaza numesite.com in google aia e de ras.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    96
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    96

1 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Florin Traian Vezi Post
    Cel mai funny e ca vezu useri de varsta mea care tasteaza numesite.com in google aia e de ras.
    Funny este ca la varsta ta iti bati joc de limba romana. De fapt... e de plans.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

danP este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    19th October 2010
    Locaţie
    RO
    Vârstă
    31
    Posturi
    458
    Putere Rep
    29

Implicit

Funny pentru ca e adevarat. Nu am testat insa cred cu tarie ca un procent din internautii romani considera Google ca fiind insasi internetul. Daca Google nu e, nimic nu e.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    70
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    70

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Emil, avem asteptari prea mari de la romani, doar in statistici avem potential (depinde cine le creaza). In rest, sa nu va mire daca lucrurile se fac dupa ureche.

Citeam ca 97% stiu ce e ala Facebook. Asta da stire ptr fraierii care cred tot rahatul pe care il mananca nu stiu ce vedeta .ro

Pacat ca IAB Romania, EuroStats, Directia de statistica (sau cum se numeste) nu au statistici relevante ptr .ro ptr ca am vedea cat de mici sintem. Uite cateva asa, generale.

Florin Traian si robyroy nu incepeti o cearta pe topicul asta, cu toate ca robyroy cam are dreptate. Nu e o rugaminte..
    Ultima modificare făcută de Krumel; 31st January 2011 la 22:39.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Eradu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    20th August 2010
    Posturi
    619
    Putere Rep
    35

Implicit

Cu siguranta marea majoritate a utilizatorilor de internet sunt foarte ignoranti in ceea ce priveste acest mediu.
    Copii si adolescentii stiu numai messeger, nu stiu sa trimita nici un email, ii vezi pe mess cerand toate prostiile pe care le pot gasi cu o simpla cautare pe google,
    birocratii stiu doar ce folosesc pe la birou, folosirea emailului si a anumitor siteuri,
    iar restul de la mama tata pana la bunici care se descurca cu netul cam cum ne-am descurca noi cu pilotarea unui avion si se chinuie cu chiu cu vai sa citeasca un email de la nepoti sau sa-i vada cu skype.

Nu-s studii, doar impresiile mele, a se lua ca atare

Emil este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Brussels
    Posturi
    604
    Putere Rep
    31

Implicit

Krumel, iti spun sincer, suntem de groaza. Ce pretentie poti sa ai la o conversie corecta (gen formular cu captcha completat corect, cap coada, si platit online) in conditiile in care pur si simplu ei nu pot ajunge in site. La siteurile cu "-" situatia este mult mai dramatica. Am vazut si pe Seopedia ca sunt useri care sunt convinsi ca underscore-ul "_" exista in domeniu.

O alta statistica interesanta. Din 870 rezervari online, circa 100 au "www." in e-mail. Evident oamenii astia nu primesc mesajele de confirmare. Trebuie facut un script de cleaning special. Am vazut formulari frecvente de genul
    Cod:
    www.ionescu_popescu@yahoo.com
    trecute la e-mail. Asta in conditiile in care formularul iti spune pe mouseover ca adresele nu incep cu www.

Si este totusi un site cu prestanta. In sensul ca este un site hotelier, nu un site care vinde ghiduri de impacare cu prietena/prietenul. Si comanda tipica este de circa 200 de euro. Daca si oamenii astia sunt atat de not-it savvy la ce sa ne mai asteptam de la Ion Popescu, aflat in cautarea de avataruri, ringtonuri si nuduri.
    "Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    96
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    96

Implicit

Citat Postat în original de Emil Vezi Post
    O alta statistica interesanta. Din 870 rezervari online, circa 100 au "www." in e-mail. Evident oamenii astia nu primesc mesajele de confirmare. Trebuie facut un script de cleaning special. Am vazut formulari frecvente de genul
    Cod:
    www.ionescu_popescu@yahoo.com
    trecute la e-mail. Asta in conditiile in care formularul iti spune pe mouseover ca adresele nu incep cu www.
    Inclin sa cred ca asemenea gafe comit persoanele de varsta mijlocie. Utilizatorii tineri sunt un pic mai cizelati. Au crescut cu internetul. Asta nu inseamna ca nu exista "poame" si in randul lor.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

danP este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    19th October 2010
    Locaţie
    RO
    Vârstă
    31
    Posturi
    458
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de Emil Vezi Post
    Si este totusi un site cu prestanta. In sensul ca este un site hotelier, nu un site care vinde ghiduri de impacare cu prietena/prietenul. Si comanda tipica este de circa 200 de euro. Daca si oamenii astia sunt atat de not-it savvy la ce sa ne mai asteptam de la Ion Popescu, aflat in cautarea de avataruri, ringtonuri si nuduri.
    De fapt chiar asta e secretul. Ma intrebam de ce au succes cei cu site-uri "de rahat", iar la cei care incearca sa faca ceva profesional nu se uita nimeni. Dar nu prea ai ce sa ceri, cand aceia care ar trebui sa se priceapa in domeniu (the so-called webmasters) nu stiu a vorbi romaneste.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    63

Implicit

Acu nea Krumele... vechea dilema: sa optimizam sau nu dupa ce stie useru sa caute efectiv?
    Il ajutam punand pe site cuvintele pe care le stie sau ba?
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Pagina 1 din 5 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. e-Romania
    De big în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 48
    Ultimul Post: 26th March 2010, 10:27
  2. Top Romania
    De extremezone în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 23rd May 2008, 13:12
  3. Mda ... welcome to romania :P
    De assault în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 19th January 2008, 17:33
  4. nu pot da pm desi mi am editat profilul...
    De anuntul în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 25th September 2007, 01:13
  5. SEO in romania
    De Cristian Mezei în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 35
    Ultimul Post: 5th July 2005, 16:10

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii