31st January 2011, 22:15
3 out of 3 members found this post helpful.
Profilul userului din Romania
Esantion: 1200 apeluri telefonice, obtinute pe durata a 14 luni, de la utilizatori romani ai unui website de rezervari hoteliere.
In momentul in care li se spune sa viziteze numehotel.com, 46% tasteaza pe Google, si nu viziteaza direct websiteul. Circa 30% dau click pe rezultatele premium din Adwords (top 1-2-3) din greseala, crezand ca acela este siteul primit prin telefon. Circa 65% din vizitatori nu stiu ce este un browser/navigator, si 42% marturisesc ca folosesc Google pentru a ajunge la un site, de fiecare data.
Funny, nu?
"Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein
31st January 2011, 22:19
0 out of 3 members found this post helpful.
Cel mai funny e ca vezu useri de varsta mea care tasteaza numesite.com in google aia e de ras.
31st January 2011, 22:24
1 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
Florin Traian
Cel mai funny e ca vezu useri de varsta mea care tasteaza numesite.com in google aia e de ras.
Funny este ca la varsta ta iti bati joc de limba romana. De fapt... e de plans.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
31st January 2011, 22:32
2 out of 2 members found this post helpful.
Emil, avem asteptari prea mari de la romani, doar in statistici avem potential (depinde cine le creaza). In rest, sa nu va mire daca lucrurile se fac dupa ureche.
Citeam ca 97% stiu ce e ala Facebook. Asta da stire ptr fraierii care cred tot rahatul pe care il mananca nu stiu ce vedeta .ro
Pacat ca IAB Romania, EuroStats, Directia de statistica (sau cum se numeste) nu au statistici relevante ptr .ro ptr ca am vedea cat de mici sintem. Uite cateva asa, generale.
Florin Traian si robyroy nu incepeti o cearta pe topicul asta, cu toate ca robyroy cam are dreptate. Nu e o rugaminte..
Ultima modificare făcută de Krumel; 31st January 2011 la 22:39.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.