Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 39

Subiect: Reclame platite pe Neogen

rev
    rev este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    31st January 2005
    Locaţie
    Baia Mare, Romania
    Vârstă
    45
    Posturi
    62
    Putere Rep
    37

Implicit Reclame platite pe Neogen

Azi am inceput un experiment.

Mi-am tras un cont de Marketer pe Neogen.

Treaba merge exact pe aceasi idee ca si Google Adwords. De fapt e putin mai mult decat aceasi idee. S-a cam copiat la greu (mai ales pe partea de interfata) atat doar ca la Neogen pretul per click nu se liciteaza ca la G in functie de concurenta ci e fix, si e 0,05 euro.

Am primit un pachet de 200 click-uri gratuite care dupa ce se consuma contul meu va fi deactivat. Pot sa continui daca dau cu euroii.

Sunt curios ce succes va avea campania si cati vizitatori imi va aduce avand in vedere ca nu prea am auzit pe cineva sa foloseasca web search-ul de la Neogen... Dar. Avand in vedere ca au linia de search pe Best Jobs, Noi2 si restul site-urilor din reteaua lor (site-uri destul de populare) s-ar putea sa fie folosit.

Va tin la curent.

rev
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    31st January 2005
    Locaţie
    Baia Mare, Romania
    Vârstă
    45
    Posturi
    62
    Putere Rep
    37

Implicit

Si baieti... se merita sa va trageti cont doar pentru a auzi ce voce smooth are aia care va va suna sa va anunte ca vi s-a activat contul.

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    63

Implicit

Am folosit Marketer.

Am ajuns la 200.000 afisari ale banner-ului 468x60 si 159 click-uri doar.

Doua bannere diferite / doua site-uri diferite.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

rev
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    31st January 2005
    Locaţie
    Baia Mare, Romania
    Vârstă
    45
    Posturi
    62
    Putere Rep
    37

Implicit

Am uitat sa mentionez ca am optat pentru reclame text.
    Azi am avut 5930 de afisari si 3 click-uri.

rev
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    31st January 2005
    Locaţie
    Baia Mare, Romania
    Vârstă
    45
    Posturi
    62
    Putere Rep
    37

Implicit

Sunt la 96,214 afisari si 121 de click-uri. Nu sunt deloc multumit de rezultate si sunt sigur ca nu voi continua campania pe varianta platita.

La un moment dat am activat un banner grafic. N-am facut prea bine fiindca a fost afisat pe o multime de site-uri pe care eu nu prea vroiam sa fie afisat nevand mai nimic in comun cu cei care cauta ringtoneuri sau scripturi pentru mIRC.

Statisticile detaliate in acest moment arata cam in felul urmator:

Banner grafic: 38,502 afisari - 73 clickuri - rata de click 0.19%
    Text ad: 57,712 afisari - 48 clickuri - rata de click 0.08%

Aveti aici ceea ce am scos cu un grep din access log-ul meu. Dupa cate se poate vedea unii webmasteri sunt foarte harnici:
    Cod:
    83.103.209.233 - - [19/Apr/2005:08:23:08 +0300]

83.103.209.233 - - [19/Apr/2005:08:23:29 +0300]
    sau
    Cod:
    82.77.56.136 - - [19/Apr/2005:08:43:43 +0300]

82.77.56.136 - - [19/Apr/2005:08:45:32 +0300]
    Motto-ul lor: ne trezim cu dimineata-n cap si tragem 2 click-uri pe reclame sa ne vina banu' de la Neogen. Hehei! Viata e frumoasa cand trisezi. Si nu sunt unicele exemplu.

In plus asa cum am mai spus site-urile de la care vin click-urile sunt in majoritate complet irelevante... Cred ca majoritatea celor care dau click sunt webmasterii. :p

Astept sa se termine cele 200 de click-uri gratuite si revin cu o analiza finala. Dar concluzia e deja oarecum formulata. Nu prea are sens sa va faceti reclama prin Neogen daca aveti un site de nisa decat daca faceti ceva mai computer oriented (vindeti hardware, software sau faceti web design). Atunci zic ca se merita incercat.

A, si daca aveti skill-urile necesare faceti un landing page care sa puna intr-un cookie de unde a venit respectivul. Vedeti cati dintre cei care ajung pe paginile voastre urmand un banner dintr-o anumita campanie publicitara navigheaza mai mult de o pagina sau 2 sau cati se inscriu... Sunt sigur ca rezultatele vor fi chiar mai dezamagitoare.

filip este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    9th April 2005
    Posturi
    46
    Putere Rep
    37

Implicit

dar nu trebuie sa ai skluri deosebite pentru asta.

O metoda simpla:

Iei logul, il importi in excel facand separarea pe coloane dupa spatii si poti face sortari in functie de ip astfel poti vedea ce pagini a vizitat ip-ul care are ca referrer neogen...
    Filip Lepus
    <a href=\'http://www.filipnet.ro/web-design.html\' target=\'_blank\'>Web design</a> <a href=\'http://www.filipnet.ro/optimizare-seo.html\' target=\'_blank\'>Optimizare SEO</a>
    <a href=\'http://www.protectie.ro/\' target=\'_blank\'>Protectia muncii</a>

m0n5t3r este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th January 2005
    Locaţie
    intre tastatura si scaun
    Posturi
    52
    Putere Rep
    37

Implicit

nope, cel mai bine e tot cu un cookie... de fapt, loghezi pe langa restul datelor si session id undeva, si dp aia faci ce a zis filip, analiza, dar sortand dupa session id... daca te uiti numai dupa ip nu rezolvi nimic, pot sa vina de dupa un nat/proxy (cazul multor oferte ieftine de la rds, astral si sutele de bisnitari zisi retelisti de cartier) si iti arata la toti acelasi ip.
    \"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.\" -- Rich Cook

shurub este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    26th May 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    74
    Putere Rep
    36

Implicit

si eu mi-am tras un cont pe neogen, am terminat extrem de repede afisarile gratuite si am trecut pe cele platite. am optat pentru 2 bannere text si am bifat cheltuieli de 1 euro pe zi.

dupa prima luna mi-a venit factura de 500mii, am achitat-o si dupa a doua luna bomba, o factura de 4,5 mil lei :shock:
    m-a sunat vocea smooth de care vorbea cineva mai devreme si m-a informat de valoarea totala, cand am intrebat de ce asa de mult, totusi 1 euro/zi X 30 zile nu prea are cum sa dea 4,5 mil mi-a explicat destul de nehotarata ca nu stiu cum nu se contorizeaza chiar la fix si daca vreo mie de oameni dau click dintr-o data , asta , au venit clickurile si gata, le platesti :shock:

am cerut reducerea bugetului la jumatate si dupa inca o luna alta factura de 4,5 mil lei :shock: , eeee cu asa m-am convins, am renuntat la campaniile platite per click, cu banii din 2 luni mai faceam un site.

interesant este si faptul ca in trafic.ro mi se contorizau cca 50-60 de rffereri de la neogen iar la ei in statistici vedeam sute de clickuri.

Bruzli este deconectat Administrator
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th April 2005
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    46
    Posturi
    980
    Putere Rep
    42

Implicit

cred ca cel mai bine, pentru a urmari corect ce-ti trimit ei, pui landing page la ei in sistem ceva de genul: siteulmeu.ro?referral=neogen.

Ben Boingeanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    12th July 2004
    Locaţie
    Suceava
    Posturi
    1.722
    Putere Rep
    44

Implicit

cred ca cel mai bine renunti la neogen... :lol: ... pai cum sa-ti ia 4.5mil pe luna? asta-i prostie ... macar daca era reala faza cu vizitatorii, dar nu prea cred...

Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Recomandare top 10 directoare platite
    De big în forumul Directoare web straine
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 16th December 2007, 18:35
  2. 8000 cele mai platite cuvinte cheie
    De Paul Apostu în forumul Adsense
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 6th December 2007, 00:18
  3. ad-uri platite prost
    De kmedia în forumul Adsense
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 14th November 2007, 02:07
  4. Cum alegem directoare platite?
    De andrei în forumul Directoare web straine
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 1st February 2007, 17:03
  5. Despre clickurile pe reclame Neogen....
    De meetzah în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 23rd October 2006, 17:52

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •