0.5e/1000 de afisari cel putin e frimitura?
sa pp ca ai 1000 de viz pe zi care fac 3 afisari cel putin
asta vine 3000 de afisari - 1,5 e
1,5 x 30 - 45 e
0.5e/1000 de afisari cel putin e frimitura?
1,5 x 30 - 45 e
FireEyes are dreptate. cu eCupidon am 45.000 de afisari saptaminale si nu cistig inca nimic, as putea spune ca se pierd. nu am incercat inca nici una din firmele prezentate de voi pt. ca sincer nu cred ca designul site-ului imi permite. cind o sa mai fac ceva membrii planuiesc sa cumpar un "dating software" facut de profesionisti si atunci sigur o sa trimit niste mailuri.
referitor la neogen, am mai spus-o, nu am deloc incredere in ei.
ar mai fi si reclamaonline.ro, m-am inscris si eu, sa vedem ce o iesi.
Daca nu gresesc, reclameonline se bazeaza pe acelasi sistem ca si adbrite.com
Asta inseamna ca eu cu 120.000 afisari lunar as castiga 60 de euro in fiecare luna.Originally posted by FireEyes
[b]0.5e/1000 de afisari cel putin e frimitura?
1,5 x 30 - 45 e
Pe langa cei 100 de euro primiti de la Neogen (nu vorbesc prostii, pana acum au fost singurii care m-au platit) este ceva.
Partea proasta e cum am mai spus ca mi-au cerut exclusivitate : asta insemna sa aleg intre 60 E de la Arbo Media sau 100 de la NEOGEN.
Iar CRT-ul la reclamele NEOGEN a fost in medie de 15.51% in ultimele 6 luni.
In plus, asa cum am mai spus-o, derulez reclama in site-ul meu in sitem barter in valoare de 700 - 800 RON lunar (7 - 8 milioane).
Partea care nu-mi place la reclameonline.ro este faptul ca eu am adaugat un pret de 0,05 E/click si lor li s-a parut putin si au modificat in 0,15 e/click (sau poate pentru a nu se gasi amatori interesati de oferta me);Originally posted by lixor
[b]ar mai fi si reclamaonline.ro, m-am inscris si eu, sa vedem ce o iesi.
Oricum eu merg pe ideea "decat nimic mai bine cat de putin sa fie".
referitor la reclamaonline.ro eu le-am trimis un mail cerindu-le detalii si mi-au explicat ca la pretul dorit de mine isi adauga si ei un 25% (cred ca atit au zis) si ala este pretul final, pretul afisat. oricum cred ca ai dreptate tataraseni, adauga putin si dupa cum cred ei de cuviinta nu numai dupa calculul matematic.
acum m-am uitat din nou in contul de la neogen si vad de ce m-am retras. dupa 1243 de afisari am avut primul click, 2 centi.
si, da, asa cred si eu. mai bine putin de la fiecare site decit nimic. la sfirsitul lunii cu siguranta se va stringe ceva.
ps. daca se poate, in cit timp ai strins 100 euro la neogen si cum, PPA sau PPC? planuiesc sa mai incerc o data, citeva zile, poate s-a schimbat situatia![]()
Tocmai m-am hotarat sa divortez de NEOGEN, numai sa gasesc un soft de administrare a text ads-ului.
Astazi am avut o discutie m-ai aprinsa cu ei : banuiam ca-mi cam taie din click-uri si mi-au confirmat banuiala. Contorizeaza numai 2 click-uri/zi/IP chiar daca este vorba despre adrese web diferite pe care se da click.
Banii se aduna din PPC, ma refer la cei 100 de euro
Ai auzit pana acum de phpAdsNew? (http://phpadsnew.com/two/, eu il folosesc cu succes pe mai multe servere... deja am zone de advertizing pe alte site-uri, pe care le administrez din acesta... e foarte fain si gratuit!Originally posted by tataraseni
[b]Tocmai m-am hotarat sa divortez de NEOGEN, numai sa gasesc un soft de administrare a text ads-ului.
Cat despre neogen, site-ul meu fiind profil crestin (carti, muzica crestina), dupa ce am incercat cateva zile am renuntat la reclamele lor pentru ca imi apareau reclame nepotrivite - masaje senzuale, etc., - si dupa ce i-am contactat, au recunoscut ca nu au posibilitatea de a stabili "filtre" pentru tipul de reclame ( ca adsense )... poate s-a schimbat ceva mai nou, nu am mai verificat.
PhpAdsNew este foarte bun ca software de administrare a ad-urilor.
L-am folosit doarte mult timp.
Si www.seochat.com il folosesc (doar ca ex.).
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)