si eu mi-am tras un cont pe neogen, am terminat extrem de repede afisarile gratuite si am trecut pe cele platite. am optat pentru 2 bannere text si am bifat cheltuieli de 1 euro pe zi.

dupa prima luna mi-a venit factura de 500mii, am achitat-o si dupa a doua luna bomba, o factura de 4,5 mil lei :shock:
m-a sunat vocea smooth de care vorbea cineva mai devreme si m-a informat de valoarea totala, cand am intrebat de ce asa de mult, totusi 1 euro/zi X 30 zile nu prea are cum sa dea 4,5 mil mi-a explicat destul de nehotarata ca nu stiu cum nu se contorizeaza chiar la fix si daca vreo mie de oameni dau click dintr-o data , asta , au venit clickurile si gata, le platesti :shock:

am cerut reducerea bugetului la jumatate si dupa inca o luna alta factura de 4,5 mil lei :shock: , eeee cu asa m-am convins, am renuntat la campaniile platite per click, cu banii din 2 luni mai faceam un site.

interesant este si faptul ca in trafic.ro mi se contorizau cca 50-60 de rffereri de la neogen iar la ei in statistici vedeam sute de clickuri.