Salut!
M-am gandit sa va ofer acest fisier pdf ce contine 8000 cele mai platite cuvinte cheie pentru site-urile de tip adsense , dar si pentru celelalte.
Nu ma intrebati de unde le-am luat.
Enjoy
P.S. Imi cer scuze daca nu le-am pus unde trebuie.
Salut!
M-am gandit sa va ofer acest fisier pdf ce contine 8000 cele mai platite cuvinte cheie pentru site-urile de tip adsense , dar si pentru celelalte.
Nu ma intrebati de unde le-am luat.
Enjoy
P.S. Imi cer scuze daca nu le-am pus unde trebuie.
o lista antica luata de la Adsense Keywords - Top Paying Adsense Keyword Start With A
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
N-am stiut.
Eu le-am gasit cu totul si cu totul in alt loc.
Puteti muta topic-ul la "gunoi" daca nu este nevoie de el.
Frumos temperament
De parca ar fi fost greu sa zici un merci si eventual sa explici omului ca nu iti foloseste.. intentia conteaza inainte de toate si dupa cum vad intentia ta si a multora de pe aici e de a face cat mai multe posturi de dragul principiului exprimarii prostiei in mod liber.
Pentru membrii forumlui.. va rog, daca aveti ceva de spus, spuneti.. daca nu, atunci nu!, si nu ma faceti pe mine sau pe altii care au ce face cu timpul lor, sa pierdem cate 2 secunde din vietile noastre citind tot felul de ineptii postate de oameni care se plictisesc.
Poate am inteles eu gresit, dar forumul e de informare, schimbat pareri pertinente privind SEO, etc.. pentru restul exista sectiunea "Bar, lobby..." .
Ultima modificare făcută de necropsique; 17th November 2007 la 23:15.
am spus destul de clar ca nu e utila la nimic lista aia...sau tie iti trebuie si o demonstratie?
lista aia nu e utila la nimic
sau te-am jignit eu pe tine?
vad ca vorbesti de sus dar fara nici o acoperire...nu te-am jignit cu nimic ...sau poate te refereai la tine cu exprimarea prostiei in mod liber?
ihhhhhhh
lista cu cele mai fregvente cautari o are cineva ?
atat pe .com cat si pe .ro?
nu cred ca exista asa ceva.. insa sunt unelte care estimeaza cautari dupa anumite cuvinte introduse.
Strazi si obiective din orasul Timisoara localizate pe Harta Timisoara.
Ar fi prea usor daca: am avea "lista cu cele mai fregvente cautari " sau "cele mai platite cuvinte cheie pentru site-urile de tip adsense".
Sint doar estimari dupa care ne putem ghida.
Estimari....si nu mura-n gura.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)