Nu are rost sa dau paste, ca oricum trebuie aranjate, mai bine dau link![]()
Nu are rost sa dau paste, ca oricum trebuie aranjate, mai bine dau link![]()
orlando culinary institute e trecut de 2 ori. $46.84 si $46.69
Heh, imi amintesc cand erau la 70$ click-ul termenii legati de "methoselioma". Acusi cresc cei legati de "loans" si "mortgage"![]()
Foarte interesant, dar si ciudat - pentru ca oficial nu exista astfel de cifre (disponibile public) - cu cat s-a platit EFECTIV pentru 1 click.
Se poate sa fie din Google Traffic Estimator, dar asta are valoare extrem de mica.
Repet, e foarte important in ce circumstante s-a intamplat asta.
am rezolvat. Nu dadeam de pagina.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
O intrebare . Ce fac cu aceste cuvinte ? Pentru ce sunt folositoare ?
Sunt incepator si vreau sa invat deci nu radeti "![]()
am si eu mai multe situri pe care am pus google adsense si cel cu tematica "loan" imi aduce cei mai multi bani pe click
Si eu am incercat sa conturez un blog in jurul cuvintelor "school loan consolidation , home consolidation, etc" si am avut cateva clickuri destul de bine platite. Cam la 5 clickuri am luat 2 usd si ceva.
Acum problema este ca pe aceste grupuri de cuvinte cheie este extrem de mare concurenta si nu ai cum sa ajungi in fata nici daca ai vrea...![]()
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
orice canal folosesc ma platesc intre 6 si 12 centi pe click...
am avut ieri un click de 2,98 $ , domeniul sitului e medicina, situl e in engleza. Am avut multe alte clickuri peste 1$.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)