www.boom.ro agentie de publicitate online dar tre sa ai 500 vizitator/zi .
www.boom.ro agentie de publicitate online dar tre sa ai 500 vizitator/zi .
Si nu e sigur ca te accepta. Eu i-am contactat mai demult si mi-au raspuns dupa 1 luna ca site-ul nu este acceptat.Originally posted by w3bmaster
[b]www.boom.ro agentie de publicitate online dar tre sa ai 500 vizitator/zi .
Pana la urma am ales ip.ro dar castigurile din publicitate sunt modeste.
Boom.ro este cea mai mare intr-adevar. Insa la toti cei pe care ii cunosc , si care au incercat sa intre, raspunsul a fost :Originally posted by w3bmaster
[b]www.boom.ro agentie de publicitate online dar tre sa ai 500 vizitator/zi .
"Avem deja destuli publisheri".
Au in retea cei mai mari publisheri din ro. Kappa , Astral etc.
Nu prea au atatia advertiseri sa acopere zecile / sutele de milioane de afisari insa.
Cat despre ARBO, intr-adevar sunt mult mai flexibili. Si parerea mea ... Asta conteaza mult.![]()
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Estimativ cam cu cat platesc daca se poate sti :p ma intereseaza :p
Se negociaza man....
personal nu cred ca platesc mai putin de 0,3E / 1000 de afisari
700 lei pe click.Originally posted by w3bmaster
[b]Estimativ cam cu cat platesc daca se poate sti :p ma intereseaza :p
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
parerea mea personala (la cald):
am deschis acest cont de 3 zile si am constatat ca
- sistemul fiind beta mai are ceva bug-uri...nu foarte mari, dar exista!
- comparativ cu google, neogenul este ZOB la capitolul cautari din interiorul paginii (desi au aprox 5-600.000 de vizitatori unici lunar)
- numarul clickurilor raportate de sistem este mai mare decat cel inregistrat de statistici.ro (mentionez faptul ca statistici.ro a functionat nonstop pe perioada monitorizata de mine) ... asta inseamna ca ori sunt clickuri "din burta", ori sunt niste bug-uri acolo...
- pretul este cu aprox. 30% mai mare decat la google (setarea minimala de pret) > 5 euro centi la neogen vs. 5 centi la google
- o alta ciudatenie: cum poate un sistem beta sa fie platit ? eu unul nu am intalnit acest caz de cand stau pe Internet !
- o afacere online targetata ca sa fie PROFITABILA trebuie sa aiba PCP minim 1% (raportul dintre numarul de impresiuni/afisari si cel de clickuri)
cifre:
- la Neogen din 23881 afisari am 14 clickuri (dupa sistemul lor...eu sunt sceptic in privinta lor) cu o rata PCP de 0.06% (jenanta cifra)
- la Google inregistrez PCP de 2.2% pe aceleasi cuvinte cheie cu exact acelasi text publicitar
Concluzie mea finala: nu i-am inteles pe cei care se asteapta ca advertaiserii de pe google (cu target RO) sa mearga pe mana celor de la Neogen !
Noi sa fim sanatosi !
Sa spun si eu cateva cuvinte despre NEOGEN :
- am folosit cele 200 de click-uri oferite pentru evaluare si am obtinut doar o rata click-uri / afisari de 0,7% ceea ce inseamna extrem de putin;
- la capitolul asociati stau mai bine : am inceput din februarie si acum am ajuns cam la 100 euro pe luna pe care ii primesc;
- ma gandesc sa trec la treba pe cont propriu pentru a valorifica la maxim potentialul site-ului;
Incercati voi mai bine cu arbo media daca aveti trafic cat de cat.
arbo media e taticu' lu' boom.ro.
www.ip.ro
Arbo Media vor exclusivitate pentru site-urile care vor sa intre sub umbrela lor. Cert este ca eu am gasit si site-uri care aveau reclama de la ei dar si alte bannere.Originally posted by FireEyes
[b]Incercati voi mai bine cu arbo media daca aveti trafic cat de cat.
arbo media e taticu' lu' boom.ro.
www.ip.ro
Apoi cand site-ul tau are o rata de click superioara mediei Arbo Media, nu vad de ce trebuie sa te incurcu cu ei, doar asa ca sa prmiesti si tu firimituri ?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)