Sunt din ce in ce mai multe ad-uri pe adsense care se platesc prost si foarte prost. Intrebarea mea este CUM sau DACA se pot depista aceste ad-uri ieftine pentru excluderea din afisari?
thx
Sunt din ce in ce mai multe ad-uri pe adsense care se platesc prost si foarte prost. Intrebarea mea este CUM sau DACA se pot depista aceste ad-uri ieftine pentru excluderea din afisari?
thx
Adurile se afiseaza in functie de cat de mult sunt platite.
Daca pentru cuvintele cheie gasite in pagina respectiva nu se bat prea multi advertiseri nu ai ce sa faci.
Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.
Nu e in intregime corect. Conteaza si cat de relevante considera G ca sunt pentru pagina ta. E celebru ebay care era in filtrul tuturor pentru ca, desi pompa milioane in adwords in fiecare luna, platea cativa centi pe click, Din pacate pentru ro nu exista nici o statistica in genul AdsBlackList.com - An initiative by Vision i.T Services
erau afiliati e-bay care plateau prost pe click si bagau link cu referer.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
De vreo luna gasesc, pe site-urile mele, reclame de genul: freesoftwaredownload4u.ceva. , topfreecelebrityof...ceva, www-anitivurs.ceva Cand verific link-ul respectiv sunt redirectionat catre un fel de domain parking ( meanwhi*le.com ) care are doar link-uri sponsorizate. Gasesc zilnic 3 - 4 noi site-uri de genul asta. In blocurile de reclame in care apareau reclame de genul asta castigam extraordinara suma de 1 cent/click. Am facut putina curatenie si a inceput sa mai creasca si suma castigata.
Promovare prin Comunicat de presa | Ai gasit ceea ce cautai? Nu? Zeci de anunturi de vanzare te astepta.
Cum filtrezi ad-urile Adsense?
Filtru de reclame competitive
Nelamurire legata de reclame
Unii spun ca daca le filtrezi iti va scadea CPC..eu as zice ca dimpotriva..iti cresc platile daca le filtrezi cum trebuie.
Am sarit de la 2$ la 7-10$ pe zi din 5-7 click-uri si 500-700 impresions. Cu o miscare abila din filtru si o pozitionare buna a ad-urilor.
miromulus, AdsBlackList.com gereneraza liste...generale. Nu te ajuta mai cu nimic. Filtrati manual ad-urile: click dreapta pe ele, this frame, frame source.
Pe continut romanesc....aici e complicat....inca nu au ajuns in stadiul de evoluare comparativ cu englezii...advertiserii mai au mult de munca.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)