cred ca analytics contorizeaza fiecare subdomeniu separat dpdv al vizitatorilor/vizitelor etc. (tot ce se bazeaza pe cookie). asta inseamna ca daca un vizitator acceseaza www.gigi.ro si apoi gogu.gigi.ro, trafic.ro numara doar un vizitator pe cand analytics numara doi.Postat în original de moSSad @ Apr 21 2006, 01:25 PM) [post=13752
ei folosesc 1st party cookies (setate din JS). n-am apucat sa verific concret cu un cont care sa aiba subdomenii si sa vizitez doar eu acel site, asa ca e o banuiala pe care o am in proportie de 99%
<div class='quotetop'>QUOTE(shurub @ Apr 22 2006, 08:51 AM) Quoted post</div><div class='quotemain'>
si eu monitorizez 4 siteuri in paralel trafic + g. analytics si la toate am diferente intre analize.
[/QUOTE]
iti recomand sa trimiti mail la [email]tehni]
nu sunt un fan trafic.ro, si eu ii banuiesc de "blaturi" dar aici cred ca diferentele sunt din alte cauze.
[/QUOTE]
ma intristeaza foarte tare acest gen de afirmatii. ai avut vreodata suspiciuni pe care le-ai reclamat (in pagina www.trafic.ro/ajutor exista o adresa speciala pentru asa ceva - fraude@trafic.ro) si la care nu ti s-a raspuns? concret, la ce "blaturi" te referi?

Răspunde cu citat