Trafic Ro se pare ca joaca la doua capete... si sa va explic de ce cred aceasta : nu stiu daca i-am prins cu "mita-n sac" dar modul de contorizare este cel putin suspecta din anumite puncte de vedere.
Uneori pentru a verifica statisticile anumitor site-uri ca sa nu le accesez si sa dau click pe logo-ul trafic prefer sa deschid site-ul trafic.ro si sa dau cautare dupa site-ul care ma intereseaza. Si uite asa am descoperit o ciudatenie (care sper sa nu mi se intample numai mie) : caut dupa pcforum , merg la referinte pe nesortati si ce credeti ca-mi apare ? Ultimul referrer este trafic.ro si adresa IP este ce-a care am apartine 82.79.20.132
Mi-am zis sa nu fiu paranoic, dar am observat acest lucru cateva zile consecutiv si astazi am trecut la alte teste : alte cautari, alti termeni de cautare si fenomenul nu se mai observa; am revenit cu cautarea dupa pcforum la intervale de 30 de minute si surpriza, aceeasi situatie, ultimul referrer trafic.ro si acceasi adresa de IP, a mea.
Prefer sa nu cred cine stie ce prostii si va rog sa-mi explicati, daca voi aveti vreo explicatie, ce se intampla ?
Incercati si voi sa feceti niste teste cu pcforum si cu alti termeni de cautare si spuneti-mi ca nu sunt paranoic.