Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 25

Subiect: Cel Putin Suspect !!!

Dan.Rades este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    3rd March 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    275
    Putere Rep
    38

Implicit

Cautat pcforum,antena1. Apare aceeasi problema.
    E suspecta chestia. Daca dau cautare si pe urma vizualizez apare bugul. Daca accesez direct linkul de ex: http://stat.trafic.ro/stat/antena1/r...esortati/#stat nu se mai manifesta(eu folosesc firefox si am deschis linkul in internet explorer)

adu Guest

Implicit

<div class='quotetop'>QUOTE(tataraseni &#064; Apr 19 2006, 09&#58;31 AM) Quoted post</div><div class='quotemain'>
    Trafic Ro se pare ca joaca la doua capete...[/QUOTE]

Salutare,

Era un bug , l-am rezolvat (sper). Era o problema de afisare pe site-ul Trafic.ro, iar acele date nu erau contorizate ca afisari in baza de date.

Trafic.ro nu a jucat niciodata "la doua capete". Orice disfunctionalitate aparuta nu a fost intentionata si am facut eforturi constante pentru a rezolva absolut orice problema. Va asigur ca nu au existat niciodata nici macar incercari de manipulare in vreun fel a datelor din Trafic.ro - ar fi ajuns la mine si as fi stiut... Sunt programator, nu am nici un interes si nu-mi face nici o placere sa aberez pe forumuri.

Daca mai observati situatii dubioase va rog sa le raportati la tehnic@trafic.ro si garantez ca vi se va raspunde la orice mesaj.

Toate cele bune,
    Adrian Ciutureanu
    Programator web
    Trafic.ro

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

@adu multumim pentru lamuriri.
    E bine totusi sa luati in "colimatoriu" anumite forumuri in care sa oferiti, periodic lamuriri despre neclaritatile userilor.
    E bine si pentru imaginea Trafic.ro lucrul asta.
    Deci, te mai asteptam daca o sa mai fie nevoie.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    44

Implicit

Si totusi @adu eu am auzit despre un soft care genereaza trafic artificial cu "acte in regula", referinte si toate cele si se pare ca sunt destui webmasteri care il folosesc altfel nu-mi explic cum pagini cu continut neinteresant ajung sa ocupe pozitii la care site-uri cu un continut serios nu reusesc sa le ocupe.
    Cand am date palpabile, nu doar simple banuieli voi reveni.

moSSad este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th March 2006
    Posturi
    44
    Putere Rep
    0

Implicit

Salut adu

de apreciat ca-ti rapesti din timpul tau sa ne raspunzi, nu cre`ca e inclus in job description-ul tau asa ceva (sau daca da, baetzi destepti angajatorii .
    eniuei: as vrea si io o explicatie: imi urmaresc statisticile de trafic zilnic si am 2 surse, de fapt mai multe, dar 2 sunt publice cum ar veni. trafic.ro si google analytics.
    de ce este diferenta asa de mare intre ce raporteaza cele 2 surse? mai concret, am aprox 2000 vizitatori pe zi, iar trafic.ro raporteaza tot timpul cam cu 500 mai putin fata analytics.
    ambele coduri sunt incluse in toate paginile site-ului, bineinteles.
    statisticile de pe serverul meu tind sa confirme ce zice analytics, deci si io tind sa cred ca trafic cam scapa la supapa
    de asemenea, la nr de afisari, statisticile sunt asemanatoare, analytics=trafic.ro

adu Guest

Implicit

Citat Postat în original de moSSad &#064; Apr 20 2006, 03&#58;12 PM) [post=13733
    Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
    ...

de ce este diferenta asa de mare intre ce raporteaza cele 2 surse? mai concret, am aprox 2000 vizitatori pe zi, iar trafic.ro raporteaza tot timpul cam cu 500 mai putin fata analytics.
    statisticile de pe serverul meu tind sa confirme ce zice analytics, deci si io tind sa cred ca trafic cam scapa la supapa
    de asemenea, la nr de afisari, statisticile sunt asemanatoare, analytics=trafic.ro
    a]
    ...

[/QUOTE]
    ai cumva mai multe subdomenii?

moSSad este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th March 2006
    Posturi
    44
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de adu &#064; Apr 20 2006, 03&#58;20 PM) [post=13735
    mai am un singur subdomeniu iar scriptul este bineinteles pus si acolo.
    posibil ca problema sa fie ca trebuie adaugat acel subdomeniu la "adauga site" in contul meu de pe trafic.ro?
    iti dau acu acces si la google analytics, vorbim pe privat.
    merci ]
    [/QUOTE]
    posibil ca problema sa fie ca trebuie adaugat acel subdomeniu la "adauga site" in contul meu de pe trafic.ro?
    iti dau acu acces si la google analytics, vorbim pe privat.
    merci pt interes si disponibilitate

shurub este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    26th May 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    74
    Putere Rep
    39

Implicit

si eu monitorizez 4 siteuri in paralel trafic + g. analytics si la toate am diferente intre analize.

nu sunt un fan trafic.ro, si eu ii banuiesc de "blaturi" dar aici cred ca diferentele sunt din alte cauze.

adu Guest

Implicit

Citat Postat în original de moSSad &#064; Apr 21 2006, 01&#58;25 PM) [post=13752
    cred ca analytics contorizeaza fiecare subdomeniu separat dpdv al vizitatorilor/vizitelor etc. (tot ce se bazeaza pe cookie). asta inseamna ca daca un vizitator acceseaza www.gigi.ro si apoi gogu.gigi.ro, trafic.ro numara doar un vizitator pe cand analytics numara doi.

ei folosesc 1st party cookies (setate din JS). n-am apucat sa verific concret cu un cont care sa aiba subdomenii si sa vizitez doar eu acel site, asa ca e o banuiala pe care o am in proportie de 99%

<div class='quotetop'>QUOTE(shurub &#064; Apr 22 2006, 08&#58;51 AM) Quoted post</div><div class='quotemain'>
    si eu monitorizez 4 siteuri in paralel trafic + g. analytics si la toate am diferente intre analize.
    [/QUOTE]
    iti recomand sa trimiti mail la [email]tehni]
    nu sunt un fan trafic.ro, si eu ii banuiesc de "blaturi" dar aici cred ca diferentele sunt din alte cauze.
    [/QUOTE]
    ma intristeaza foarte tare acest gen de afirmatii. ai avut vreodata suspiciuni pe care le-ai reclamat (in pagina www.trafic.ro/ajutor exista o adresa speciala pentru asa ceva - fraude@trafic.ro) si la care nu ti s-a raspuns? concret, la ce "blaturi" te referi?

Ioan Margineanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    16th May 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    1.098
    Putere Rep
    41

Implicit

<div class='quotetop'>QUOTE(adu &#064; Apr 25 2006, 11&#58;51 AM) Quoted post</div><div class='quotemain'>
    fraude@trafic.ro) si la care nu ti s-a raspuns? concret, la ce "blaturi" te referi?
    [/QUOTE]

Daca ar fi sa dau un exemplu de "cheateri", i-as enumera pe domnii

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Putin ajutor in Javascript
    De Lucian00 în forumul Client side
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 6th July 2010, 11:46
  2. Putin ajutor
    De Nica Cristian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 1st December 2008, 10:13
  3. putin ajutor va rog
    De Nica Cristian în forumul SEO Soft
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 4th May 2008, 18:00
  4. Cel putin funny :)
    De Toto în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 10th November 2006, 00:42
  5. trafic suspect
    De FireEyes în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 29th May 2006, 23:07

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •