Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 11

Subiect: Metoda Pcforum

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    42

Implicit

Stii pe cineva care ar avea nevoie de un MP3 player nou-nout? Este foarte usor de castigat, doar participand la concursul PC Forum.
    Te inregistrezi pe site, il recomanzi prietenilor, discutati in zona libera zi de zi si castigati!
    Asa incepe un topic pe un forum care a aparut de mai putin de o luna. Pana la jumatatea lunii lui martie nu s-a intamplat nimic semnificativ in ceea ce priveste traficul apoi o data cu lansarea acestei metode de promovare traficul a explodat pur si simplu.

Este vorba despre forumul PC Forum iar daca va inscrieti pe acest forum puteti preciza ca ati aflat despre el de la : alterego

Ben Boingeanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    12th July 2004
    Locaţie
    Suceava
    Posturi
    1.722
    Putere Rep
    45

Implicit

Este o metoda des intalnita de a lansa un site necunoscut. Oferi premii, nu foarte mari, dar atractive pentru pustimea de rand. Bani ii scoti repede inapoi, ba chiar profit daca sti cum sa folosesti sistemul de reclame. In cazul site-urilor serioase e o pierdere de timp, pentru ca publicul interesat nu se va arunca direct in diferitele concursuri.

Oricum, castigatorul este subiectiv, nu sti daca este unul care merita sa castige sau a masluit proprietarul site-ului numarul de posturi la unul din conturile sale.

Deci, tataraseni, postare placuta pe acolo :lol: .
    Boingeanu Ben

Stelian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    6th February 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    42
    Posturi
    331
    Putere Rep
    36

Implicit

La fel a facut si vegastel.ro Cat timp a fost concursul traficul a sarit in aer, dar apoi a revenit la normal.

Marius Ciocan este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    6th September 2005
    Locaţie
    Melbourne
    Vârstă
    49
    Posturi
    408
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de ben @ Mar 22 2006, 03:20 PM) [post=12611
    Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
    Genul acesta de oameni care cred ca le stiu pe toate ucid un forum. No offence.

Back on topic
    Este o metoda ok pentru comunitatile tinere. Ca de altfel pentru orice este nou... vezi mult-trambitata scurtare a ofertei Cosmote. Nu este nimic altceva decat un exercitiu de marketing care s-ar rezuma cam asa: dau ceva in schimb o perioada de timp si cresc de la 0 clienti la 100. Dupa ce parioada se termina scad de la 100 la 10. Daca acel 10 este mai valoros decat acel ceva oferit in promotie, am castigat.
    Daca nu, am o problema.

Nu este reinventarea rotii... pur si si]
    [/QUOTE]

Genul acesta de oameni care cred ca le stiu pe toate ucid un forum. No offence.

Back on topic
    Este o metoda ok pentru comunitatile tinere. Ca de altfel pentru orice este nou... vezi mult-trambitata scurtare a ofertei Cosmote. Nu este nimic altceva decat un exercitiu de marketing care s-ar rezuma cam asa: dau ceva in schimb o perioada de timp si cresc de la 0 clienti la 100. Dupa ce parioada se termina scad de la 100 la 10. Daca acel 10 este mai valoros decat acel ceva oferit in promotie, am castigat.
    Daca nu, am o problema.

Nu este reinventarea rotii... pur si simplu promotiile functioneaza.
    Interesat in linkuri quality din siteuri in engleza cat si in acces in PBN.uri non publice. Please PM.

dandr69 Guest

Implicit

Am testat mai multe chestii, evident, in limita bugetelor noastre (propriile salarii).
    Reclame in Neogen, hmmm, 2 euro/zi, au venit cativa ametiti, nu s-au mai intors.
    Relcame in Trafic Dublu, inclusiv cu plata, la fel.
    Reclame cu SMS in 3x.ro, nu au mers. Bannerele, prin schimburi cu alte site-uri ne-au adus cam 10-20 de membri, mai mult interesati sa afle raspunsuri la intrebari, pe care am incercat sa ii ajutam.
    MP3 playerul costa max 100 de euro si a adus sute de vizitatori si cam 100 de membri noi. Chit ca mare parte nu au vorbit nimic, dar exista acei 20-30 care revin si vorbesc zilnic si asta arata ca am reusit sa urnim site-ul din loc. In plus la un newsletter, cand ai informatii interesante, 40-50 vin si citesc. Deci se poate...
    Probabil luna viitoare vom da si un telefon mobil...
    Dan
    editor PCForum

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    63

Implicit

Succes in continuare
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

kevinro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    28th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    50
    Posturi
    369
    Putere Rep
    37

Implicit

Felicitari pentru initiativa. Trebuie sa intelegem si noi, in Romania, ca e nevoie de oarece banutzi (=investitie) pentru a misca unele lucruri din loc.
    Lucian

too_night este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    704
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Stelian &#064; Mar 22 2006, 01&#58;20 PM) [post=12612
    La fel a facut si vegastel.ro Cat timp a fost concursul traficul a sarit in aer, dar apoi a revenit la normal.
    tataraseni cred ca stie mai bine despre asta. Asta referitor la un post de pe aici.]
    [/QUOTE]
    tataraseni cred ca stie mai bine despre asta. Asta referitor la un post de pe aici...
    p.s. kung fu telefonu?

Stelian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    6th February 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    42
    Posturi
    331
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de dandr69 &#064; Mar 22 2006, 10&#58;04 PM) [post=12637
    bugetelor noastre (propriile salarii).
    Dan
    editor PCForum
    Cati va ocupati de site? Sper sa nu ma injuri, dar......... cred ca o singrua persoana se descurca.

on-topic. Cum descoperiti, concret, cand X l-a adus pe Y? Y trebuie sa specifice acest lucru dupa ce se inregistreaz]
    bugetelor noastre (propriile salarii).
    Dan
    editor PCForum
    [/QUOTE]
    Cati va ocupati de site? Sper sa nu ma injuri, dar......... cred ca o singrua persoana se descurca.

on-topic. Cum descoperiti, concret, cand X l-a adus pe Y? Y trebuie sa specifice acest lucru dupa ce se inregistreaza sau este o metoda automata?

w3bmaster este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd June 2005
    Locaţie
    Buzau/Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    409
    Putere Rep
    0

Implicit

Eu cred ca e ceva normal sa oferi premii asta sigur atrage un interes din partea publicului bine ca tre sa mai si iti permiti sa le oferi .
    Succes .

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Metoda de promovare sau nu ? Ajuta sau nu ?
    De CODEX în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 19th May 2009, 20:11
  2. Metoda Grey - Hat - not to do :)
    De saladfingers în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 21st April 2009, 19:38
  3. Ce alta metoda de promovare ?
    De emilian_anghel în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 3rd November 2007, 23:52
  4. forumurile! o metoda de promovare sau nu?
    De useronline în forumul Utile
    Răspunsuri: 38
    Ultimul Post: 19th October 2007, 12:41
  5. Metoda de promovare
    De florin în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 7th June 2007, 16:47

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •