cer 10 euro pe an din ce am inteles, si nu pe luna.
Cum sa nu ti se para mult 10euro pe luna ?
Iti iei un host bunicel cu banii astia, si pe an mi se pare mult 10 euro daramite pe luna..
Sunt de acord cu cei ce au postat inaintea mea, Google Analytics imi satisface nevoile statisticilor
Oricum renuntasem la serviciile trafic.ro de ceva vreme
Ultima modificare făcută de Catalin; 1st February 2009 la 14:28.
o intrebare
costa 10 euro/ an de site ok.
se plateste prin sms.
dar la 50000 de situri cat sunt inscrise inseamna multi bani.Ce vreau eu sa stiu este daca emit si factura , corect? sau nu.
avand in vedere faptul ca multe situri apartin unor firme
si din ce stiu eu, plata prin sms nu se inregistreaza ca venit(e posibil sa gresesc) - asta inseamna ca cineva va face o evaziune destul de frumusica
poate sunt eu nebun...
[ex user name roiv]
In nici un caz nu voi plati pentru serviciile trafic.ro.....exista google analytics !
Momentan le tin pe amandoua...dar sigur voi renunta la trafic.ro daca vor cere bani....
Daca vrei neaparat sa apari in clasamentul lor, platesti cei 10 euro. Mi se pare destul de corect.
Ce ziceti de solutia asta: un tool care sa publice o parte din datele din Google Analytics chiar pe site-ul monitorizat (sau oriunde altundeva). Oare exista?![]()
Acum ceva timp am cautat si eu un API cu care sa realizez asa ceva. Insa nu am gasit.
Deci ramane varianta copy/paste sau printscreen.![]()
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)