Pagina 5 din 6 PrimulPrimul ... 3456 UltimulUltimul
Rezultate 41 la 50 din 55

Subiect: Trafic.ro vrea bani!

CornelB este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    16th June 2008
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    58
    Posturi
    160
    Putere Rep
    34

Implicit

Nu stiu voi cum sunteti, dar mie unuia orice serviciu profesional care este gratuit nu-mi inspira [foarte]multa incredere.
    Orice site care se vrea profesionsit are nevie de un audit, mai mititel sau mai mare, profesionist. Iar pentru aceasta mi se pare normal sa platesti. Mi-as inscrie chiar maine in BRAT, daca taxa de inscriere nu ar fi atat de mare si daca statisficile pe care le ofera ar fi macar jumatate din ce ofera trafic.ro. [pana la urmas, cand vor evoloua un pic statisticiel si vro oferi macar statistici semi-lunare, tot o sa am inscriu, probabil]
    Pe de alta parte, pentru ca ma astept ca trafic.ro sa nu castige suficient de pe urma reclamelor - hai sa fim seriosi, majoritatea vizitatorilor sunt webmasterii, iar clickthru-ul e probabil sub 0,01% ; ma rog mai vine destul din reclamele platite la afisari - as prefera sa cred ca sunt tentati sa castige din taxa anuala, decat sa-i vad [tot mai] tentati sa castige din datele pe care le detin. [exploatand statisticile private gen keywords in folosul lor].
    E adevarat, Analitics oefra statistici mai performante, dar mult mai greu de folosit de catre un webmaster cu mica/medie experienta / necesita timp de "invatat".
    Dupa toate cele de mai sus, sper sa nu sariti pe mine cand spun ca taxa aia anuala nu ma deranjeaza, ba chiar o cred o masura inspre servicii mai profesioniste si mai de incredere ale trafic.ro...
    AmFostAcolo.ro impresii, fotografii hoteluri si destinatii de vacanta
    Grafice detaliate temperaturi multianuale Egipt, Tunisia, Turcia etc

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de CornelB Vezi Post
    E adevarat, Analitics oefra statistici mai performante, dar mult mai greu de folosit de catre un webmaster cu mica/medie experienta / necesita timp de "invatat".
    Si crezi ca aceasta categorie de webmasteri isi permit sa dea 10 euro pe an per site?

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    16th June 2008
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    58
    Posturi
    160
    Putere Rep
    34

Implicit

cine are 3-5-10 site-uri de HOBBY, probabil ca se va orienta spre statisticiel gratuite.
    Daca insa ai 10 site-uri din care iti propui sa faci ceva, atunci daca vreunul sau mai multe nu fac suficienti bani astfel incat sa dai 10euro din venituri pentru o statistica profesionala, probabil ca se va renunta la acestea.
    Eu zic ca daca intr-adevar vrei sa faci ceva cu el, vei reusi sa faci destui bani cu fiecare astfel incat sa cheltui un 10 euro pe an cu statisticile - care, la randul lor, iti aduc bani - cel putin asa se presupune, nu?

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    16th June 2008
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    58
    Posturi
    160
    Putere Rep
    34

Implicit

ideea de baza, pe care constat ca nu am reusit sa o exprim pana acuma, datorita oboselii: statisticile gratuite isi vor pierde in timp din ce in ce mai mult "relevanta" pentru orice cumparator de publicitate; singurele luate in calcul vor fi cele in care platesti pentru acest "audit". In mod clar, trafic.ro stie asta si vrea sa fie 'in'.
    Ultima modificare făcută de CornelB; 24th January 2009 la 22:45.

meetzah este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    976
    Putere Rep
    42

Implicit

Eu nu inteleg dece toata lumea e asa de revoltata ca trafic.ro cere 10eur pe an pentru un serviciu, adica aprox 83.3 centi pe luna. Pe bune acuma, nu e nimeni obligat sa ofere la infinit servicii gratuite. Dac iti place "produsul" oferit si consideri ca iti este util, platesti, daca nu, nu. E simplu.
    DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.

mamulea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    19th December 2007
    Locaţie
    Pitesti, Romania
    Vârstă
    46
    Posturi
    235
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de CornelB Vezi Post
    Eu zic ca daca intr-adevar vrei sa faci ceva cu el, vei reusi sa faci destui bani cu fiecare astfel incat sa cheltui un 10 euro pe an cu statisticile - care, la randul lor, iti aduc bani - cel putin asa se presupune, nu?
    De fapt nu statisticile iti aduc bani ci site-ul tau este cel care poate fi monetizat. Din moment ce exista servicii (de exemplu Google Analytics) care iti ofera statistici gratuit, nu prea vad sensul sa platesc o taxa anuala la trafic.ro pentru acelasi lucru. Daca insa privesc inscrierea la trafic.ro ca pe o simpla inscriere intr-un director (si inca unul destul de bun), taxa devine fireasca. In plus, va ajuta la o epurare a site-urilor de calitate indoielnica.

Totusi, daca ar fi dupa mine, as face doua tipuri de taxe:
    1. sa platesti 10 euro pe an cum zic ei pentru un site SAU
    2. o taxa anuala ca webmaster (sa zicem 100 pe an) care sa iti dea posibilitatea sa inscrii oricate site-uri de care te ocupi.

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    16th June 2008
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    58
    Posturi
    160
    Putere Rep
    34

Implicit

okeym mamulea, hai sa spunem ca ai statisticile - gratis - doar in Analytics.
    Cata lume stie de site-ul tau si cat de multi vizitatori are? Evident, doar cei care au aflat, cumva, de el si care iti cer aceasta informatie. Daca esti bun la marketing si te "strofoci" un pic, pot fi destui.
    In schimb, cand ai statisticile intr-o lista publica, familiara tuturor [ma rog, un fel de director, dar nu unul simplu, ci cu statistici si grafice], nu ai nevoie sa te "strofoci" [din punctul acesta de vedere], vin ei singuri - eventualii interesati - si te intreaba
    De asta spuneam eu ca "statisticile iti aduc bani" - nu neaparat site-ul. Site-ul tau poate fi el extrem de monetizabil, daca nu este cunoscut, nu-i tot una.
    Absolut de aceeasi parere ca o auto-filtrare a site-urilor care apar in trafic.ro este binevenita. Cel putin 1/3 din site-urile listate in acest moment nu vor mai figura in trafic.ro 2010, zic eu.
    Ultima modificare făcută de CornelB; 25th January 2009 la 09:57.

meetzah este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    976
    Putere Rep
    42

Implicit

E chiar amuzant: http://www.trafic.ro/stat/netbridge
    (pentru orice eventualitate, am atasat print-screen)
    Imagini atașate Imagini atașate
    DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.

Catalin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Galati, Romania
    Posturi
    153
    Putere Rep
    33

Implicit

Sunt de acord cu cei ce au postat inaintea mea, Google Analytics imi satisface nevoile statisticilor
    Oricum renuntasem la serviciile trafic.ro de ceva vreme
    Ultima modificare făcută de Catalin; 1st February 2009 la 14:28.

Bogdan N este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    5th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    46
    Putere Rep
    32

Implicit

o intrebare
    costa 10 euro/ an de site ok.
    se plateste prin sms.
    dar la 50000 de situri cat sunt inscrise inseamna multi bani.Ce vreau eu sa stiu este daca emit si factura , corect? sau nu.
    avand in vedere faptul ca multe situri apartin unor firme
    si din ce stiu eu, plata prin sms nu se inregistreaza ca venit(e posibil sa gresesc) - asta inseamna ca cineva va face o evaziune destul de frumusica
    poate sunt eu nebun...
    [ex user name roiv]

Pagina 5 din 6 PrimulPrimul ... 3456 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ce ati vrea nou pe Forumul Seopedia?
    De johnyk_vl în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 9th August 2011, 04:11
  2. Google vrea Twitter?
    De thefan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 3rd April 2009, 09:51
  3. Al Meu Site Nu Vrea In Dmoz :)
    De zgabu în forumul DMOZ
    Răspunsuri: 8