Sa fie sanatosi ca eu nu dau bani pe asa ceva
Mai ales 10/siteasta e gluma
Sa fie sanatosi ca eu nu dau bani pe asa ceva
Mai ales 10/siteasta e gluma
Pentru inceput puteau sa ceara si ei un euro , maxim doi pentru fiecare site inscris !
Am auzit de la un prieten ca daca nu facea asta sau daca o sa esueze chestia asta o sa dispara trafic.ro .
Lasa ca daca cereau 10€ ca taxa de membru, si nu pentru fiecare site, nu cred eu ca dispareau...
Nu cred ca se putea taxa pe membru... pentru ca se puteau aduna multe siteuri pe acelasi membru si ieseau in pierdere.
Pentru un site, nu mi se pare mult 10 Euro pe luna. Dar daca fiecare are are mai multe siteuri, e cam mult... Mai bine faceau ceva de genul: 1 site - 10 euro, 2 siteuri - 18 euro, 3 siteuri - 16 euro etc...
Sper sa ofere statistici mult mai detaliate, ca sa merite cei 10 Euro.. oricum eu imi tineam siteurile in Trafic.ro doar pt eventualii clienti de publicitate. Google Analytics e de 100 de ori mai complex pt analiza traficului.
cer 10 euro pe an din ce am inteles, si nu pe luna.
Cum sa nu ti se para mult 10euro pe luna ?
Iti iei un host bunicel cu banii astia, si pe an mi se pare mult 10 euro daramite pe luna..
Mai bine inbunatateau serviciile si puneau taxa respectiva doar daca vroiai statistici detaliate + alte facilitati.
Cred ca nu au pus taxa pentru cele 52.000 situri deja inscrise pentru ai lasa pe utilizatori sa se obijnuiasca cu ideea si pana in 2010 sa considere plata un lucru firesc. Ma indoiesc ca aceasta taxa va avea succes deoarece pentru trafic.ro utilizatori inseamna trafic, trafic inseamna cpm care inseamna publicitate si in final $$![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)