Salut,
Krumel, am inteles ca esti editor la dmoz. Stii ceva de site`ul meu, de ce nu a fost inscris, sau i s-a dat reject ? Site-ul este videoclips.ro . Am aplicat mai bine de 3 saptamani, dar nu s-a intamplat nimic.
Multumesc
Salut,
Krumel, am inteles ca esti editor la dmoz. Stii ceva de site`ul meu, de ce nu a fost inscris, sau i s-a dat reject ? Site-ul este videoclips.ro . Am aplicat mai bine de 3 saptamani, dar nu s-a intamplat nimic.
Multumesc
calm. dureaza. am inscris si eu vreo 2 site-uri si inca nu am primit raspuns insa, poate ma insel, dar se adreseaza astfel de intrebari pe forum?Postat în original de [URL="http://www.seopedia.ro/forum/member.php?u=381"]zgabu[/URL]
Ultima modificare făcută de Admin; 25th May 2006 la 04:13.
Se pot adresa, insa nu garanteaza nimeni vreun support tehnic, pt DMOZ
Probabil ca va raspunde Krumi cand va fi pe aici.
Oricum, 3 sapt. nu este asa mult. In categorii engleze, poti astepta ani.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Asa stiam si eu.
Sunt nou in comunitate de asta am intrebat. Oricum, eu cel putin, nu am de gand sa apelez si cred ca e mai corect.
A propos, e super util forumul.
Mie imi da suspended account - s-ar putea sa ratezi inscrierea din cauza asta!
Oricum, inscrierea in DMOZ (ca pentru toate directoarele de altfel) e submit and forget, nu te mai gandi la chestia asta. Bafta!
Blogul meu despre optimizare | Director web pentru webmasteri - daca ai un director web care transmite PageRank inscrie-l!
Postat în original de [URL="http://www.seopedia.ro/forum/member.php?u=243"]preacher[/URL]
Interesanta predica. Nu-s de acord. Forget este atunci cand nu faci submission ca lumea. Dureaza insa raspuns tot primesti.
Nu e cea mai relevanta metoda de a optimiza un site (sunt site-uri cu pr 0 si neinscrise in dmoz care tin pozitii fruntase in goolge) insa isi are importanta ei.
Ultima modificare făcută de Admin; 25th May 2006 la 04:14.
Pai, se pare ca site-ul tau, nu prea e online si nu detii (detineai) nici o sectiune de contact.
Plus ca, probabil, editorul respectiv a avut sau are dubii in privinta continutului unic si a copyrigth-ului.
Sint foarte multe site-uri romanesti ce preiau jocuri, mp3-uri sau/si stiri de la alte site-uri romanesti sau straine. Ceea ce face ca site-urile respetive sa nu detina continut unic, preluat sau fara drepturi de autor.
Nu putem adauga asa ceva. In ODP se adauga doar site-uri functionabile complet si cu continut unic si legal.
Deasemenea ODP specifica faptul ca nu orice site sau nu toate site-urile trebuiesc adaugate in director. Sint niste conditii de indeplint care vizeaza corectitudinea si ceea ce se ofera vizitatorilor.
E un fel de filtru uman ce are ca baza sugestiile unui Ghid de editare.
In World/Românä se incerca foarte mult sa se adauge site-urile in timp util. Dar intampinam unele probleme din partea administratorilor de site-uri sau a unor editori.
Ne straduim sa catalogam site-urile romanesti cat mai corect si sa fim impartiali.
Incercam.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
salut .. daca tot suntem la categoria asta as vrea sa pun si eu o intrebare ?
despre site-ul findjob.ro sti ceva .. adica au trecut cam 3 saptamani de cand l-am adaugat in dmoz si nu am primit nimic ..
mai astept .. nu asta e problema ..
problema e sa nu astept degeaba ..
am vazut ca ai scris ceva in legatura cu partea de copyright a informatiilor din site ..
in site-ul findjob.ro , in momentul de fata, informatiile sunt luate din 9 site-uri au mai ramas 2 site-uri pentru care nu am primit confirmare pentru dreptul de a lua job-urile de pe site-ul lor, si sunt dispus sa renunt chiar la job-urile lor pana voi avea aprobarea lor.
Pe de alta parte toate job-urile sunt informatii publice deci nu apartin site-urilor de care sunt postate ci autorilor, care le posteaza cu scop public.
merci
Daca l-ai trimis in categoria ptr. Locuri de muncă o sa trebuiasca sa astepti sa il editeze editorul din acea categorie.
Si categoria sa fie potrivita...
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)