Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 38

Subiect: Trafic.ro se relanseaza

Netul este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.065
    Putere Rep
    48

Implicit Trafic.ro se relanseaza

Trafic.ro, primul serviciu de analiza si raportare a traficului Web pentru site-urile din Romania si lider actual in monitorizarea audientei online, se relanseaza pe 12 februarie 2009.

Dupa 8 ani de statistici relevante pentru Internetul romanesc, trafic.ro trece la un alt nivel de performanta si propune utilizatorilor un design proaspat si functionalitati imbunatatite.

Auditare in timp real

Utilizatorii trafic.ro vor avea la dispozitie cinci modalitati de afisare a clasamentului site-urilor inscrise in sistem. Este vorba despre un clasament bazat pe auditarea Real-Time, pe ultimele 7 zile si actualizat la ora, cat si despre 4 noi moduri de vizualizare, bazate pe indicatorii temporali - Ora, Zi, Saptamana respectiv Luna calendaristica. Cu ajutorul acestora, cei interesati pot vedea, de exemplu, situatia clasamentului in luna noiembrie (1-30) 2008 sau cel din saptamana 1-7 decembrie 2008. Intervalul dorit este selectat cu usurinta dintr-un drop-down list de pe homepage care confera acces imediat la intreaga arhiva de date.

Mai mult, pentru aceste patru noi tipuri de afisare este disponibila vizualizarea Vizitatorilor Unici, precum si indicatorii standard: Vizite si Afisari.

Optiuni de vizualizare

O alta noutate o reprezinta functia de control a tipului de clasament afisat, cele doua optiuni fiind „Standard” si „Extins”, ce include si site-urile monitorizate de catre Studiul de Audienta si Trafic pe Internet, pentru o perspectiva completa a mediului online autohton. Cele doua optiuni sunt valabile atat pentru clasamentul general trafic.ro, cat si pentru cel pe categorii.

Afisarea contextuala a statisticilor

De un upgrade a beneficiat si functia trademark trafic.ro, care va permite acum afisarea contextuala a statisticilor pentru site-ul dorit, prin simpla selectie a perioadei de raportare (ex. Luna) si sortarea dupa un anumit indicator (ex. Vizitatori Unici).

Designul noii versiuni trafic.ro, precum si functionalitatile sunt destinate a facilita modul in care vizitatorii interactioneaza cu site-ul, pentru un acces mai rapid la datele relevante oferite de trafic.ro si o experienta online cat mai placuta.
    Voua cum vi se pare noua varianta? Eu nu vad mari schimbari, chiar cred ca arata mai bine inainte.....

superbus este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd October 2007
    Locaţie
    Madrid
    Vârstă
    49
    Posturi
    810
    Putere Rep
    0

Implicit

am primit si eu mailul .
    nici eu nu vad mari schimbari

Ammadeuss este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    3rd June 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    91
    Putere Rep
    33

Implicit

e mai web 2.0. Se poate observa aproape peste tot 2 nuantele de culori pe butoane (ca de altfel la toate site-urile noi).

Era si timpul pentru o asemenea schimbare (de exemblu real time), ca altfel wta.ro chiar devenea lider, dat fiind faptul ca oricum la trafic.ro a inceput sa se plateasca pentru statistici.

leandrud este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2007
    Posturi
    80
    Putere Rep
    0

Implicit

Sa o creada ei ca eu platesc, pentru ce pot obtine pe gratis. Oricum nu cred ca si-au schimbat si calitatea serviciilor, odata cu parul (interfata). Daca vor sa ma faca sa platesc trebuie baetii sa vina cu mult mai multe noutati chiar si decat google analytics.

Oricum. Serviciile oferite Google Analytics nici nu se compara cu serviciile oferite de trafic.ro. Si sunt si gratuite.

dcosmin83 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    28th October 2007
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    42
    Posturi
    383
    Putere Rep
    34

Implicit

toti cei inregistrati au primit mesajul de la trafic.ro

cred ca mai mult de 95% noi nu o sa platim serviciile lor
    La SILKWEB avem o platforma e-commerce si iti poti face un audit seo gratuit

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    52

Implicit

Eu zic ca au facut o greseala... trebuia sa schimbe intai intarferfata (ceea ce au facut azi), apoi sa adauge noi functionalitati, si abia apoi sa introduca taxa. Pana atunci... nu o sa platesc nici eu.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi şi sfaturi de nutritie.

radu4us este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    5th February 2009
    Locaţie
    Vârstă
    44
    Posturi
    223
    Putere Rep
    31

Implicit

Mie nu-mi place nici noua interfata, nici faptul ca trebuie sa platesc...

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    3rd June 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    91
    Putere Rep
    33

Implicit

Ei s-au gandit sa faca niste bani din sursa asta, mai ales ca marile site-uri au cam iesit de la iei incepand cu neogen si softpedia (acum 1-2 ani).

S-ar putea insa ca strategia asta sa ii prabuseasca de tot.

big
    big este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    13th July 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    864
    Putere Rep
    37

Implicit

Vad in top si site-uri din sati, gen softpedia, e ceva nou, sau doar nu am observat eu pana acum?

Referitor la noul design, cel putin la partea de statistici, pe mine m-au convins ... sa renunt. Later edit: (de fapt nu arata asa rau graficele, doar ca pana se incarca css-ul dureaza o vesnicie, si intre timp arata ca o mare aglomerare de culori. + ca nu se mai opreste din incarcat, o fi de la mine, o fi de la ei, cine stie.)

Nu mai vorbesc de "i"-ul din logo care e gen '97 3d button si nu se pupa deloc cu gloss-ul din restul textului. Era asa geru sa faca si cercul rosu glossy, daca tot au facut toate elementele grafice, inclusiv bullet-urile, in stilul asta?
    Ultima modificare făcută de big; 12th February 2009 la 17:24.

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    3rd June 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    91
    Putere Rep
    33

Implicit

da, interesanta smecheria cu SATI. Ei vor sa aibe lista completa cu site-urile din Romania si au adaugat "gaselnita" asta care e chiar interesanta.

Sunt curios daca gsp, softpedia si ceilalti stiu de acest lucru

Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Aur de la trafic.ro
    De kevinro în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 29
    Ultimul Post: 1st November 2007, 16:09
  2. Trafic.ro e dus?
    De No_name în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 20th May 2007, 18:58
  3. Nu are trafic
    De eternetyz în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 27th January 2007, 11:32
  4. trafic.ro
    De Mascka în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 18th November 2006, 10:59
  5. Trafic.ro
    De Diana în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 18th November 2006, 10:29

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •