Nu stiu voi cum sunteti, dar mie unuia orice serviciu profesional care este gratuit nu-mi inspira [foarte]multa incredere.
Orice site care se vrea profesionsit are nevie de un audit, mai mititel sau mai mare, profesionist. Iar pentru aceasta mi se pare normal sa platesti. Mi-as inscrie chiar maine in BRAT, daca taxa de inscriere nu ar fi atat de mare si daca statisficile pe care le ofera ar fi macar jumatate din ce ofera trafic.ro. [pana la urmas, cand vor evoloua un pic statisticiel si vro oferi macar statistici semi-lunare, tot o sa am inscriu, probabil]
Pe de alta parte, pentru ca ma astept ca trafic.ro sa nu castige suficient de pe urma reclamelor - hai sa fim seriosi, majoritatea vizitatorilor sunt webmasterii, iar clickthru-ul e probabil sub 0,01% :); ma rog mai vine destul din reclamele platite la afisari - as prefera sa cred ca sunt tentati sa castige din taxa anuala, decat sa-i vad [tot mai] tentati sa castige din datele pe care le detin. :) [exploatand statisticile private gen keywords in folosul lor].
E adevarat, Analitics oefra statistici mai performante, dar mult mai greu de folosit de catre un webmaster cu mica/medie experienta / necesita timp de "invatat".
Dupa toate cele de mai sus, sper sa nu sariti pe mine cand spun ca taxa aia anuala nu ma deranjeaza, ba chiar o cred o masura inspre servicii mai profesioniste si mai de incredere ale trafic.ro...