Se pare ca recessiunea a determinat mintile luminate de la Netbridge sa aplice o taxa :O anuala pentru site-urile inscrise in Trafic.ro!
Versiune printabilă
Se pare ca recessiunea a determinat mintile luminate de la Netbridge sa aplice o taxa :O anuala pentru site-urile inscrise in Trafic.ro!
UPDATE:
Detalii despre plata pe care urmeaza sa o efectuezi
Comerciant: S.C. Netbridge Services S.R.L. Cont comerciant: trafic
Site comerciant: http://www.trafic.ro Descriere plata: Taxa anuala membru
Valoare: 10.00 EUR* pentru utilizatorii Orange
10.00 EUR* pentru utilizatorii Vodafone
10.00 EUR* pentru utilizatorii
Doamne ce nasol....e clar sa fie oare din cauza la criza financiara? :) cred ca au facut o foarte mare greseala. Si totusi 10E la naiba nu e cam mult? :(
10EURO pe AN e mult? C'mon
Inca nu am primit nici un mail despre noua lor intentie, dar imi apare formularul de plata.
Probabil vor reveni asupra acestei decizii pana la sfarsitul anului cand devine plata obligatorie.
De la anul baieti, puneti mana pe lopeti... si cotizati la trafic.ro cate 10 Euro pentru fiecare site... sau nu. :)
Daca ar fi oferit servicii de calitate, poate ca erau indreptatiti. Dar atata timp cat mai sunt si altii care ofera serviciul asta (si gratis) - nu merita. Pe termen scurt insa vor scoate mai multi bani ca inainte. Dupa care - potopul!
Baieti! Daca vreti cu plata, va recomand calduros: http://getclicky.com/ :) $23.99/an/3 site-uri
cred ca sunt cateva site-uri asemanatoare trafic.ro care abia asteapta sa preia site-urile de acolo atunci cand vor pleca majoritatea..
Eu am impresia ca trafic.ro isi cam sapa singur groapa...
Si eu cred ca-si taia creanga de sub picior:)
Punem pariu că anul viitor pe vremea asta vom deschide un topic "In memoria trafic.ro" ?
Eu inca mai cred ca ar fi fost de mai mult bun simt daca ar fi pus pe prima pagina un buton Paypal cu "donate" :)
Ar fi useless. Unde ai mai vazut tu romani sa faca donatii mai ales pentru trafic.ro . Cred ca sunt prea putini.
Oricum sunt foarte glumeti ! 10E pentru 1 website !? La 10 site-uri - 100e. No way, mai bine ma imbat .
Site-uri active (7 zile): 52.490
ar face bani frumosi :D
Trafic.ro producea ceva? Mentinerea lui sigur costa si nu putin. Toalta lumea incerca trecerea proiectelor pe profit sau inchiderea celor care nu reusesc asta.
Chiar daca nu producea nimic, au access la date statistice care costa :)
Taxa se aplica momentan doar pentru siteurile noi. Pentru cele deja adugate va trebui platit din 2010.
Sau cel putin asa am inteles cand m-am uitat la contul meu.
http://i41.tinypic.com/2u6z50j.jpg
eu sunt dispus sa platesc ptr 3-5 situri :D , dar daca apare ceva mai bun free renunt, nu ma refer la gtop.ro sau wta.ro:sick:
dupa ce ca mai au si statistici crappy mai cer si bani pt asta? sa fim seriosi, eu nu le-as da nici macar un leu pentru ca-mi mananca 2-3k unici/saptamana.
teapa romaneasca . in mod clar se pregatesc de ingropaciune . atat timp cat exista alte servicii care fac aceeasi treaba (si uneori chiar mai bine !) , pentru ce sa platesc ? .... pana la urma a descoperit cineva cum poti sa iti stergi un cont la "fantasticul " trafic . ro ? mi se pare stupid sa imi pot adauga site-uri dar sa nu pot sa le sterg !
Creca nu se pot sterge :rolleyes: . Doar sa le trimiti un email si sa-i rogi sa ti-l scoata. Pe site.
10 E/an nu e mult pentru cei care VOR sa fie contorizati de trafic.ro
restul merg spre alea free
orice minune tine 3 zile, la trafic.ro a tinut 9 ani
Tot articolul: http://www.dailybusiness.ro/stiri-ne...-inscris-21562Citat:
Site-urile ce se vor inscrie de acum inainte in sistemul de monitorizare web Trafic.ro vor plati o taxa de 10 euro/an, taxa urmand sa fie aplicata si celorlalte peste 52.000 de site-uri active deja inscrise, insa nu mai devreme de 2010.
Uite un mail de la trafic.ro pentru un site nou introdus:
Inca un motiv sa parasesti Trafic.ro :)Citat:
Stimate Utilizator,
Felicitari! Site-ul dumneavoastra indeplineste toate conditiile din Politica de inscriere trafic.ro.
Pentru ca site-ul dumneavoastra sa figureze in Clasamentul trafic.ro si pentru a putea vizualiza statisticile site-ului, va rugam sa va logati in contul dumneavoastra si sa efectuati, respectiv confirmati plata taxei anuale de membru in valoare de 10 EUR (platibila prin SMS).
Va multumim ca folositi serviciile noastre,
Echipa trafic.ro
Parerea mea este ca ar fi sinucidere pentru trafic.ro ,
Proprietarii site-urilor aflate in top 10 pe fiecare categorie au fost sunati anul trecut si in cadrul unui chestionar cu mai multe intrebari referitor la diverse functii trafic.ro, a fost si o intrebare de genul. Ati fi dispus sa platiti un abonament pentru servicii suplimentare din partea trafic.ro ?. Replica mea a fost doar daca oferiti ceva mult mai bun decat Analytics care este oferit gratuit de catre Google
Daca se cer bani, eu m-as muta pe SATI cu site-urile mari, si pe cele mai mici le-as tine doar pe Analytics
Ei castigau prin publicitate, mult mai multi bani decat ar castiga prin plata unei taxe anuale, datorita traficului
O parte importanta din trafic vine de pe site-urile inscrise, si datorita continutului generat de statisticile acestora.
Daca introduc taxa anuala, multe site-uri se vor retrage si vor migra spre alte site-uri de gen WTA.ro sau spre analytics care vor sa aiba doar statistici private
si o data cu retragerea site-urilor vor pierde si circa 50% din trafic, isi vor pierde importanta pe piata, si accesul la anumite informatii importante pe
ha..da eu as fi platit 10 euro pe an dar ca membru, taxa de membru..
asa am 10, 20 de siteuri platesc 100, 200 de euro ? da' ce, analytics ce are...
la anu bye bye trafic.ro
Sa fie sanatosi ca eu nu dau bani pe asa ceva
Mai ales 10/site :)) asta e gluma
Pentru inceput puteau sa ceara si ei un euro , maxim doi pentru fiecare site inscris !
Am auzit de la un prieten ca daca nu facea asta sau daca o sa esueze chestia asta o sa dispara trafic.ro .
Lasa ca daca cereau 10€ ca taxa de membru, si nu pentru fiecare site, nu cred eu ca dispareau...
Nu cred ca se putea taxa pe membru... pentru ca se puteau aduna multe siteuri pe acelasi membru si ieseau in pierdere.
Pentru un site, nu mi se pare mult 10 Euro pe luna. Dar daca fiecare are are mai multe siteuri, e cam mult... Mai bine faceau ceva de genul: 1 site - 10 euro, 2 siteuri - 18 euro, 3 siteuri - 16 euro etc...
Sper sa ofere statistici mult mai detaliate, ca sa merite cei 10 Euro.. oricum eu imi tineam siteurile in Trafic.ro doar pt eventualii clienti de publicitate. Google Analytics e de 100 de ori mai complex pt analiza traficului.
cer 10 euro pe an din ce am inteles, si nu pe luna.
Cum sa nu ti se para mult 10euro pe luna ?
Iti iei un host bunicel cu banii astia, si pe an mi se pare mult 10 euro daramite pe luna..
Mai bine inbunatateau serviciile si puneau taxa respectiva doar daca vroiai statistici detaliate + alte facilitati.
Cred ca nu au pus taxa pentru cele 52.000 situri deja inscrise pentru ai lasa pe utilizatori sa se obijnuiasca cu ideea si pana in 2010 sa considere plata un lucru firesc. Ma indoiesc ca aceasta taxa va avea succes deoarece pentru trafic.ro utilizatori inseamna trafic, trafic inseamna cpm care inseamna publicitate si in final $$ :D