Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 15 din 15

Subiect: Link building - pt incepatori , varianta personala :)

KOMI este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd May 2011
    Locaţie
    Bruxelles
    Vârstă
    43
    Posturi
    1
    Putere Rep
    0

Implicit

un sfat util in legatura cu link building: evitati pe cat posibil site-urile de link exchange ( schimb de link-uri ) ,deoarece google a scos o noua regula impotriva acestei modalitati :

Your site's ranking in Google search results is partly based on analysis of those sites that link to you.However, some webmasters engage in link exchange schemes and build partner pages exclusively for the sake of cross-linking, disregarding the quality of the links, the sources, and the long-term impact it will have on their sites. This is in violation of Google's Webmaster Guidelines and can negatively impact your site's ranking in search results. Examples of link schemes can include:

* Links intended to manipulate PageRank
    * Links to web spammers or bad neighborhoods on the web
    * Excessive reciprocal links or excessive link exchanging ("Link to me and I'll link to you.")
    * Buying or selling links that pass PageRank

kalu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Posturi
    64
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de felix Vezi Post
    cbogdan: tot o parere personala, daca ai pus 300 de link-uri poate mai ai o sansa, google nu a citit acele site-uri in 24 de ore, poate ai trebuie zile sau la anumite site-uri chiar saptamanii pentru a le indexa, poate ar trebuii sa continui dar cu un numar mai mic si constant.
    da asa e, nici eu nu cred ca le va indexa pe toate in cateva zile si in plus unele poate nici nu se vor indexa..... depinde si unde ai pus linkurile alea (forumuri, bloguri,articole ) si cat de des sunt aceste situri/forumuri vizitate de crawleri ..... asta daca nu cumva le-ai dat ping sau mai stiu eu ce altceva.
    If you can't explain it simply, you don't understand it well enough.

iuddavali este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    4th May 2011
    Vârstă
    45
    Posturi
    406
    Putere Rep
    31

Implicit

evitati pe cat posibil site-urile de link exchange
    adica ne ramane varianta buna: three way in continut, ci nu sitewide.

lStudio este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th May 2011
    Locaţie
    Google.com;ca;co.uk
    Posturi
    41
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Heavenz Vezi Post
    Am zis ca ar fi de ajutor pentru unii sa prezint experienta mea privind strategia de alcatuire de link-uri in jurul unui site.

Link-urile catre site sunt dupa parerea mea unul dintre cei mai importanti factori in rezultate SERP , si nu intotdeauna cantitate inseamna si calitate deci trebuie sa fim si selectivi.Si sa nu uitati de continutul site-ului , trebuie sa fie intotdeauna de buna calitate si informativ!

Voi face o mica lista cu cateva puncte legate de acest lucru :

1. Adaugare in directoare free sau cu plata (DMOZ o singura data dupa ce v-ati asigurat ca ati gasit categoria voastra) dirpedia.ro este o lista interesanta cu directoare .ro ;

2.Puteti adauga cand aveti timp coment-uri RELEVANTE pe anumite blog-uri Do Folow (sa nu aveti un com. de genul , Dan are dreptate .. );

3.Inscrierea pe forum-uri .ro daca targetul vostru este romania sau .com international , si adaugarea unei semnaturi ;

4.Articole si advertoriale pe site sau pe alte site-uri / blog-uri ,si sa nu fie copiate! ;

5.Prezenta pe FaceBook eventual Twitter este deasemenea importanta pentru trafic;

Link-urile de calitate pentru fiecare nisa pot fi ..

1.Website-uri relevante nisei tale;
    2.Website-uri cu page rank mare ..

Deasemenea trebuie sa stiti ca un articol pe un site cu trafic destul de mare si cu vechime poate aduce mult mai multe beneficii decat 100 de link-uri.Deci de preferat calitatea decat cantitatea.

Ah si am vazut .. recent post-uri gen , te pot ajuta sa ajungi pe primul loc pt cuvantul/cuvintele respectiv .. atentie inainte sa faceti un pas in acest sens . . .

Oricum pe acest forum daca aveti rabdare sa cititi aveti foarte multe informatii...deci o scrumiera... o cafea si multe nopti pierdute

Succes!
    1. Deci directoare pe .ro inca mai merg cat de cat.

2. Comenturi, slab de la ultima schimbare de algoritm, mai ales ca sunt tooluri care pot face zeci de mi intr-un timp scurt, si problema cu cometul sa fie cat de cat frumos se rezolva cu unpic de spinning.

3. La fel softuri care fac asta la scara mult mult mai mare decat crezi.

4. Total de acord si daca se poate si gratis mai bine, daca e e bani pastrati aceasi nisa sa nu fie aruncati degeaba, nu va hazardati cu 3 links, unul si bun.

5. Importanta mai mult pentru indexare si daca bine imi amintesc a fost facut un test in care sa arat ca twitter poate influenta pozitia in serps.

Da sa aiba PR mare si daca se pate si intr-un side bar linkul si mai bine.

As mai adauga profile web 2.0 inca mai duc ceva greutate.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de iuddavali Vezi Post
    adica ne ramane varianta buna: three way in continut, ci nu sitewide.
    3 way site wide e ok, sa fim seriosi ce e mai bun 1 link sau 1000 - 2000??

dorianbnt este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    17
    Putere Rep
    0

Implicit

Ca metoda de link building pe .ro va recomand si social bookmarking-ul

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Link exchange ca tehnica de link building
    De Diana în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 28th April 2012, 01:40
  2. Redirect sau link building ?
    De Fabius în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 16th May 2009, 17:48
  3. Inbound Link Building
    De ConstantinLG în forumul Google
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 5th April 2009, 21:36
  4. Link building elegant
    De Federals în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 22nd March 2008, 23:50
  5. Intrebare link-building
    De gerovinos în forumul Google
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 30th December 2007, 05:22

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •