Citat Postat în original de Tom Vezi Post
Cum ma? Licenta e pe an?
Ai luat bacu'? Stirea asta pare mai degraba subiect de bac
Bre, fiindca ai sarit peste cei 7 ani de-acasa si pentru ca ti-ai petrecut urmatorii ani din viata intr-o mahala stiu ca nu are sens sa deschid o discutie cu tine. O stim mai multi de pe acest forum si stim ca pe asta mizezi: ca esti mai tare-n cloanta, precum unii indivizi dintr-o anumita etnie. Am sa raspund punctual la acest post si nu sper ca s-ar putea sa te abtii. E ca si cum ai cere cainelui sa linga sare.
Poate ca unii prosti s-ar putea mira si intreba, dar da, exista licente anuale. Dar nu asta era scopul multiplicarii mele cu 3, ci faptul ca firmele gasite in neregula sunt puse sa achite de maxim 3 ori (nu garantez acuratetea valorii) valoarea licentelor softurilor piratate. Asta ca sa merg pe ideea unei licente on-time.

Am supus atentiei aceasta stire fiindca si eu merg pe ipoteza unei lucraturi; nu neaparat cum a zis Nichita. Mi-e greu sa cred ca de pe desktopurile verificate se puteau accesa in intregime datele, nu stim unde era localizat serverul cu baza de date, cineva care lucreaza acolo ar putea da mai multe detalii despre ce s-a intamplat, am intrebat un angajat cunoscut si a fost extrem de discret asupra "evenimentului".
Dar un eveniment din acesta perturbeaza activitatea (angajati care n-au facut nimic o parte din zi, clienti pierduti, imagine prejudiciata etc). Apoi vine o stire bombastica precum ati citit toti (e de ajuns sa fie pusa pe mediafax si ajunge pe mai toate ziarele). Nu conteaza ca la o minima analiza totul se vede clar ca e bombastic (si ca peste cateva zile, cel mai probabi, se va constata ca totul a fost amplificat de 85 de ori), in contiinta omului obisnuit ramane o idee "rca-ieftin are mari probleme: 800.000E prejudiciu, 60 politisti, am vazut si poza cu mascatii".