Postat în original de
Prometeu
Eu nu înțeleg de ce ca firmă care produce bani nu ești în stare să cumperi niște licențe, oricât ar costa ele. Nu trăim în aceeași țară oare în care concurența se desființează prin orice mijloace?
Pentru ca daca le cumpara, NU mai produce bani!
"produce bani" e destul de generalist, poate sa produca 10 euro, sau 10 milioane. Cand o firma produce milioane de euro, atunci da, teroretic ar trebui sa aiba licente de 800k, dar cand produce 10 euro, teoretic ce?
Licenta windows: 100 euro.
Licenta office: Nu cred ca e cazul pt toate pc-urile, dar sa presupunem: 400 euro (full) sau 70 euro/an.
Pentru printare polite de asigurare sunt destul. Mai avea nevoie de un convert to pdf, care e free.
Soft de laptop pt printare/emitere polite: maxim 500 euro. Doar ca la polite exista softuri speciale care fac asta, deci nu ai nevoie decat de windows, care in majoritatea cazurilor vine cu laptop/pc, deci nu sunt costuri de licentiere. Daca nu il aveau, windows nu e anual, deci nu are ce cauta suma de 800.000 euro. Cum nu are ce cauta autodesk pentru emitere asigurari. Da, poate aveau nevoie pentru cine stie ce nebunie, dar pe 1 pc, tot nu se leaga cifrele.
Doar daca, au venit dupa firma de IT, care e altceva
Sunt prea multe detalii lipsa din stire, iar asta nu face decat sa lase loc de speculatii. Intre timp, trebuie sa treceti examenul de bac, de mai sus.

Postat în original de
Hakuna Matata
Mai era loc de un subiect si anume:
11. Argumentati textual, printr-o deductie logica, probabilitatea de a te trezesti cu mascatii la usa daca ai un site de asigurari pe prima pagina in Google!
Ca sa ajungi la 11, trebuia sa termini primele 10 puncte. Le-ai facut? N-am primit nimic de la tine si aveai doar 30 de minute.
Intrebare: Daca azi trebuia sa dai bacul, ce crezi, il luai?

Postat în original de
Nichita
Cred ca cineva avea nevoie de lista cu clienti si a obtinut-o, odata cu confiscarea calculatoarelor.
O astfel de lista valoreaza milioane.
Da, e o idee interesanta: acces la baza de date cu clientii. Doar ca nu valoreaza atat, pentru ca profitul per client este intre 0-30 euro medie, iar ei nu au 300.000 clienti platitori an de an.
--------------------
Raman la convingerea ca stirea este mult prea "advertorial", fara detalii si cifre aruncate aiurea (daca avea si link, eram convins ca e advertorial
). Realitatea e cu totul alta.
Ultima modificare făcută de Tom; 4th July 2014 la 15:43.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.