Rezultate 1 la 10 din 29

Subiect: Mascati impotriva piratilor

Afișare hibrid

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Prometeu Vezi Post
    Eu nu înțeleg de ce ca firmă care produce bani nu ești în stare să cumperi niște licențe, oricât ar costa ele. Nu trăim în aceeași țară oare în care concurența se desființează prin orice mijloace?
    Pentru ca daca le cumpara, NU mai produce bani!

"produce bani" e destul de generalist, poate sa produca 10 euro, sau 10 milioane. Cand o firma produce milioane de euro, atunci da, teroretic ar trebui sa aiba licente de 800k, dar cand produce 10 euro, teoretic ce?

Licenta windows: 100 euro.
    Licenta office: Nu cred ca e cazul pt toate pc-urile, dar sa presupunem: 400 euro (full) sau 70 euro/an.
    Pentru printare polite de asigurare sunt destul. Mai avea nevoie de un convert to pdf, care e free.

Soft de laptop pt printare/emitere polite: maxim 500 euro. Doar ca la polite exista softuri speciale care fac asta, deci nu ai nevoie decat de windows, care in majoritatea cazurilor vine cu laptop/pc, deci nu sunt costuri de licentiere. Daca nu il aveau, windows nu e anual, deci nu are ce cauta suma de 800.000 euro. Cum nu are ce cauta autodesk pentru emitere asigurari. Da, poate aveau nevoie pentru cine stie ce nebunie, dar pe 1 pc, tot nu se leaga cifrele.

Doar daca, au venit dupa firma de IT, care e altceva

Sunt prea multe detalii lipsa din stire, iar asta nu face decat sa lase loc de speculatii. Intre timp, trebuie sa treceti examenul de bac, de mai sus.

Citat Postat în original de Hakuna Matata Vezi Post
    Mai era loc de un subiect si anume:

11. Argumentati textual, printr-o deductie logica, probabilitatea de a te trezesti cu mascatii la usa daca ai un site de asigurari pe prima pagina in Google!
    Ca sa ajungi la 11, trebuia sa termini primele 10 puncte. Le-ai facut? N-am primit nimic de la tine si aveai doar 30 de minute.

Intrebare: Daca azi trebuia sa dai bacul, ce crezi, il luai?

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
    Cred ca cineva avea nevoie de lista cu clienti si a obtinut-o, odata cu confiscarea calculatoarelor.

O astfel de lista valoreaza milioane.
    Da, e o idee interesanta: acces la baza de date cu clientii. Doar ca nu valoreaza atat, pentru ca profitul per client este intre 0-30 euro medie, iar ei nu au 300.000 clienti platitori an de an.

--------------------

Raman la convingerea ca stirea este mult prea "advertorial", fara detalii si cifre aruncate aiurea (daca avea si link, eram convins ca e advertorial ). Realitatea e cu totul alta.
    Ultima modificare făcută de Tom; 4th July 2014 la 15:43.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Pentru ca daca le cumpara, NU mai produce bani!
    Ești așa sigur de asta de ai folosit Caps Lock ? Chiar tu ai făcut calculele pentru Windows și Autodesk, societățile prejudiciate. Nu știu de suma spusă în articol, dar eu făceam referire că de ce i-au găsit fără licență Windows care e 100 de euro și pe care mi-o permit eu pentru 3 calculatoare, fără afacere și culmea, în mod șocant pentru tine, reușesc să MAI produc bani.

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Prometeu Vezi Post
    Ești așa sigur de asta de ai folosit Caps Lock ? Chiar tu ai făcut calculele pentru Windows și Autodesk, societățile prejudiciate. Nu știu de suma spusă în articol, dar eu făceam referire că de ce i-au găsit fără licență Windows care e 100 de euro și pe care mi-o permit eu pentru 3 calculatoare, fără afacere și culmea, în mod șocant pentru tine, reușesc să MAI produc bani.
    Nu inteleg de iei raspunsurile mele atat de "personal", dar daca tot intrebi, iti raspund. Daca o firma de nivelul lor platea licente de 800.000 euro, NU mai genera profit!

Articolul spune ca "softurile" de pe 1 pc, erau undeva la 2000 euro. Nu realizez despre ce softuri e vorba, pentru ca stiu foarte bine ce ai nevoie ca sa emiti polite. Iar eu de obicei vorbesc din ceea ce stiu, nu din auzite.

Cifrele din stire nu se leaga deloc, am spus si repet. Sunt ori "crescute" ca sa dea bine, ori ne lipsesc informatiile importante.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    42

Implicit

Nu inteleg de iei raspunsurile mele atat de "personal", dar daca tot intrebi, iti raspund. Daca o firma de nivelul lor platea licente de 800.000 euro, NU mai genera profit!

Articolul spune ca "softurile" de pe 1 pc, erau undeva la 2000 euro. Nu realizez despre ce softuri e vorba, pentru ca stiu foarte bine ce ai nevoie ca sa emiti polite. Iar eu de obicei vorbesc din ceea ce stiu, nu din auzite.

Cifrele din stire nu se leaga deloc, am spus si repet. Sunt ori "crescute" ca sa dea bine, ori ne lipsesc informatiile importante.
    Nu iau nimic personal Tom, ești culmea.

Eu vroiam doar să spun: ”de ce în România sunt multe firme, mici, mari, care încă stau fără licențe la Windows sau Office,etc”. Articolul este clar pe lângă normal. În online totul este INCREDIBIL și nu are nicio legătură ce se scrie în general cu realitatea.

Nu este cazul meu aici, deci nimic personal, dar ai tendința, cu știință sau fără știință -nu tot timpul- să arunci ironii gratuite în situații în care nu este cazul.

Kaa
    Kaa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    34

Implicit

De ce softuri ai nevoie?

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Kaa Vezi Post
    De ce softuri ai nevoie?
    Sunt 2 variante:
    1. soft specializat, face el tot.
    2. fara soft specializat: word/excel (cu add-on convert to pdf) sau direct din site, fara nimic altceva (site printeaza automat pdf pe format asigurator).

Mai ai nevoie de SO si driver de imprimanta

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Boicot impotriva GoDaddy
    De puthre în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 25
    Ultimul Post: 9th January 2012, 14:54
  2. Protectie impotriva warez
    De danP în forumul Server side
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 7th August 2011, 09:42
  3. Nu este impotriva TOS Adsense?
    De Popescu Marian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 16th December 2009, 23:05
  4. Petitie impotriva taxei radio - tv
    De thefan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 5th February 2009, 22:57
  5. Este impotriva adsense Tos ?
    De florin în forumul Adsense
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 4th February 2007, 18:44

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.