Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 29

Subiect: Mascati impotriva piratilor

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Pentru ca daca le cumpara, NU mai produce bani!
    Ești așa sigur de asta de ai folosit Caps Lock ? Chiar tu ai făcut calculele pentru Windows și Autodesk, societățile prejudiciate. Nu știu de suma spusă în articol, dar eu făceam referire că de ce i-au găsit fără licență Windows care e 100 de euro și pe care mi-o permit eu pentru 3 calculatoare, fără afacere și culmea, în mod șocant pentru tine, reușesc să MAI produc bani.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Citat Postat în original de Prometeu Vezi Post
    Ești așa sigur de asta de ai folosit Caps Lock ? Chiar tu ai făcut calculele pentru Windows și Autodesk, societățile prejudiciate. Nu știu de suma spusă în articol, dar eu făceam referire că de ce i-au găsit fără licență Windows care e 100 de euro și pe care mi-o permit eu pentru 3 calculatoare, fără afacere și culmea, în mod șocant pentru tine, reușesc să MAI produc bani.
    Nu inteleg de iei raspunsurile mele atat de "personal", dar daca tot intrebi, iti raspund. Daca o firma de nivelul lor platea licente de 800.000 euro, NU mai genera profit!

Articolul spune ca "softurile" de pe 1 pc, erau undeva la 2000 euro. Nu realizez despre ce softuri e vorba, pentru ca stiu foarte bine ce ai nevoie ca sa emiti polite. Iar eu de obicei vorbesc din ceea ce stiu, nu din auzite.

Cifrele din stire nu se leaga deloc, am spus si repet. Sunt ori "crescute" ca sa dea bine, ori ne lipsesc informatiile importante.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    51

Implicit

Cum ma? Licenta e pe an?
    Ai luat bacu'? Stirea asta pare mai degraba subiect de bac
    Bre, fiindca ai sarit peste cei 7 ani de-acasa si pentru ca ti-ai petrecut urmatorii ani din viata intr-o mahala stiu ca nu are sens sa deschid o discutie cu tine. O stim mai multi de pe acest forum si stim ca pe asta mizezi: ca esti mai tare-n cloanta, precum unii indivizi dintr-o anumita etnie. Am sa raspund punctual la acest post si nu sper ca s-ar putea sa te abtii. E ca si cum ai cere cainelui sa linga sare.
    Poate ca unii prosti s-ar putea mira si intreba, dar da, exista licente anuale. Dar nu asta era scopul multiplicarii mele cu 3, ci faptul ca firmele gasite in neregula sunt puse sa achite de maxim 3 ori (nu garantez acuratetea valorii) valoarea licentelor softurilor piratate. Asta ca sa merg pe ideea unei licente on-time.

Am supus atentiei aceasta stire fiindca si eu merg pe ipoteza unei lucraturi; nu neaparat cum a zis Nichita. Mi-e greu sa cred ca de pe desktopurile verificate se puteau accesa in intregime datele, nu stim unde era localizat serverul cu baza de date, cineva care lucreaza acolo ar putea da mai multe detalii despre ce s-a intamplat, am intrebat un angajat cunoscut si a fost extrem de discret asupra "evenimentului".
    Dar un eveniment din acesta perturbeaza activitatea (angajati care n-au facut nimic o parte din zi, clienti pierduti, imagine prejudiciata etc). Apoi vine o stire bombastica precum ati citit toti (e de ajuns sa fie pusa pe mediafax si ajunge pe mai toate ziarele). Nu conteaza ca la o minima analiza totul se vede clar ca e bombastic (si ca peste cateva zile, cel mai probabi, se va constata ca totul a fost amplificat de 85 de ori), in contiinta omului obisnuit ramane o idee "rca-ieftin are mari probleme: 800.000E prejudiciu, 60 politisti, am vazut si poza cu mascatii".

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Citat Postat în original de Marius Cristian Vezi Post
    Bre, fiindca ai sarit peste cei 7 ani de-acasa si pentru ca ti-ai petrecut urmatorii ani din viata intr-o mahala stiu ca nu are sens sa deschid o discutie cu tine. O stim mai multi de pe acest forum si stim ca pe asta mizezi: ca esti mai tare-n cloanta, precum unii indivizi dintr-o anumita etnie. Am sa raspund punctual la acest post si nu sper ca s-ar putea sa te abtii. E ca si cum ai cere cainelui sa linga sare.
    Poate ca unii prosti s-ar putea mira si intreba, dar da, exista licente anuale. Dar nu asta era scopul multiplicarii mele cu 3, ci faptul ca firmele gasite in neregula sunt puse sa achite de maxim 3 ori (nu garantez acuratetea valorii) valoarea licentelor softurilor piratate. Asta ca sa merg pe ideea unei licente on-time.
    Nu-ti raspund aici (la comentariile de mai sus), se pare ca iti lipseste simtul umorului cu desavarsite. Iar pentru jignirile trimise, imi permit sa te evit.

Am supus atentiei aceasta stire fiindca si eu merg pe ipoteza unei lucraturi; nu neaparat cum a zis Nichita. Mi-e greu sa cred ca de pe desktopurile verificate se puteau accesa in intregime datele, nu stim unde era localizat serverul cu baza de date, cineva care lucreaza acolo ar putea da mai multe detalii despre ce s-a intamplat, am intrebat un angajat cunoscut si a fost extrem de discret asupra "evenimentului".
    Dar un eveniment din acesta perturbeaza activitatea (angajati care n-au facut nimic o parte din zi, clienti pierduti, imagine prejudiciata etc). Apoi vine o stire bombastica precum ati citit toti (e de ajuns sa fie pusa pe mediafax si ajunge pe mai toate ziarele). Nu conteaza ca la o minima analiza totul se vede clar ca e bombastic (si ca peste cateva zile, cel mai probabi, se va constata ca totul a fost amplificat de 85 de ori), in contiinta omului obisnuit ramane o idee "rca-ieftin are mari probleme: 800.000E prejudiciu, 60 politisti, am vazut si poza cu mascatii".
    Nu scrie nicaieri despre cine este vorba = site. Firma respectiva, fara site, este nimeni. Nu stie nimeni ce broker ii emite polita, orice om stie ca are polita la Astra, Carpatica, etc.

Cand iti cumperi rca de la emag, o cumperi de la emag sau de la Safety Broker? Daca intelegi ce incerc sa-ti explic, o sa intelegi ca ceea ce ai scris mai sus nu are sens.
    Ultima modificare făcută de Tom; 4th July 2014 la 16:04.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    39

Implicit

Nu inteleg de iei raspunsurile mele atat de "personal", dar daca tot intrebi, iti raspund. Daca o firma de nivelul lor platea licente de 800.000 euro, NU mai genera profit!

Articolul spune ca "softurile" de pe 1 pc, erau undeva la 2000 euro. Nu realizez despre ce softuri e vorba, pentru ca stiu foarte bine ce ai nevoie ca sa emiti polite. Iar eu de obicei vorbesc din ceea ce stiu, nu din auzite.

Cifrele din stire nu se leaga deloc, am spus si repet. Sunt ori "crescute" ca sa dea bine, ori ne lipsesc informatiile importante.
    Nu iau nimic personal Tom, ești culmea.

Eu vroiam doar să spun: ”de ce în România sunt multe firme, mici, mari, care încă stau fără licențe la Windows sau Office,etc”. Articolul este clar pe lângă normal. În online totul este INCREDIBIL și nu are nicio legătură ce se scrie în general cu realitatea.

Nu este cazul meu aici, deci nimic personal, dar ai tendința, cu știință sau fără știință -nu tot timpul- să arunci ironii gratuite în situații în care nu este cazul.

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    51

Implicit

Nu scrie nicaieri despre cine este vorba = site. Firma respectiva, fara site, este nimeni. Nu stie nimeni ce broker ii emite polita, orice om stie ca are polita la Astra, Carpatica, etc.
    Cand iti cumperi rca de la emag, o cumpari de la emag sau de la Safety Broker? Daca intelegi ce incerc sa-ti explic, o sa intelegi ca ce ai scris mai sus nu are sens.
    Un client rca-ieftin ar putea sa se uite aici: Cine suntem? : asigurari rca 2014 : tarife rca : asigurare rca
    Si 2% din ei daca o fac atunci sunt mii de oameni care stiu ca "au luat" asigurarea de la "compania Pintilie Broker de Asigurare (PBA)".
    Apoi ma gandesc ca ar putea scrie si pe ea (nu am => nu bag mana-n foc ).

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    81

Implicit

ca esti mai tare-n cloanta, precum unii indivizi dintr-o anumita etnie
    Generalizarea dupa etnie se cheama rasism.
    Caut cu jingle.ro.

attempt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    12th February 2007
    Locaţie
    Satu Mare
    Vârstă
    43
    Posturi
    490
    Putere Rep
    36

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Mie mi se pare destul de clara stirea. Faptul ca voi cunoasteti un domeniu si deslusiti ambiguitatea unor termeni nu inseamna ca alte stiri sunt altfel. Majoritatea acestor comunicate sunt la fel.

De exemplu: gaz de mita si evaziune fiscale la cutare. Perchezitii la domiciliu si la sediul firmelor. Prejudiciu xx.
    In realitate, caz cunoscut: a venit politia dupa acte acasa la om, le-a cerut frumos si a plecat. A cerut acte la sediu si a plecat cu ele. Au inregistat declaratiile si urmeaza procesul.

In majoritatea cazurilor sumele cerute si mentionate ca evaziune sunt mult peste "profitul" persoanei.
    In acest caz cateva windows-uri, word-uri, poate cate un photoshop pt. grafica si un angajat si-a mai pus si un Autodesk. Cred ca lipsa licentei le cam da dreptul sa se constituie prejudiciate cu sume net superioare. Ca altfel toti am plati cand ne prinde.

2dor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    10th September 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    583
    Putere Rep
    35

Implicit

Rca-ieftin.ro nu moare, se transforma

ads.jpg
    We buy things we don't need to impress people we don't like.
    Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    56
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    30

Implicit

Coincidenta?
    O aveau deja pe teava?
    Asteptau momentul?

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Boicot impotriva GoDaddy
    De puthre în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 25
    Ultimul Post: 9th January 2012, 14:54
  2. Protectie impotriva warez
    De danP în forumul Server side
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 7th August 2011, 09:42
  3. Nu este impotriva TOS Adsense?
    De Popescu Marian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 16th December 2009, 23:05
  4. Petitie impotriva taxei radio - tv
    De thefan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 5th February 2009, 22:57
  5. Este impotriva adsense Tos ?
    De florin în forumul Adsense
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 4th February 2007, 18:44

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.