Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 27 din 27

Subiect: site disparut

kmedia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    7th July 2006
    Vârstă
    43
    Posturi
    131
    Putere Rep
    37

Implicit

eram amator cu medalia de aur la gat la capitolul SEO acum un an cand am pus <noscript> in cod. tocmai ma apucasem sa citesc despre SEO pe aici pe seopedia...

turbo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    13th April 2006
    Posturi
    214
    Putere Rep
    37

Implicit

Am patit acelasi lucru in aceasta noapte:

Ieri: 700 unici din Google, pozitia 12-15 pentru cuvantul principal, pozitii bune pentru longtail.
    Azi: 0 (zero) unici din Google, nowhere to be found pentru nici in keyword, cu exceptia www .numesite.com

Site-ul are 6 luni, a crescut constant (cam 1-2 pozitii pe saptamana), content original, paginile sunt in continuare indexate (cache din 22 Aprilie), nu sunt in suplemental, nu s-a facut spam, nu s-a inscris masiv in directoare.

Mai am cateva site-uri pe exact acelasi template care merg bine.

Nu am nici cea mai vaga idee ce s-a intamplat, nu am modificat site-ul in vre-un fel in ultimele 3 saptamani.

PS: nu e faza cu disparitia indexului, o stiu pe aia, am patit-o la alt site mai demult. Nu apare nici la cautarea fara filtre.

[LATER EDIT] @kmedia, daca esti amabil, fa o cautare cu Google pentru cuvantul tau principal, cu 100 de rezultate pe pagina, si vezi daca site-ul tau e pe ultima pagina. Daca e asa, cred ca e nashpa: http://www.webmasterworld.com/google/3215939.htm

[LATER EDIT 2] @kmedia, cu putin timp inainte de penalizare ai adaugat cumva linkuri catre alte site-uri ale tale? Sau ai facut schimb de linkuri direct (2 way)?
    Ultima modificare făcută de turbo; 26th April 2007 la 15:23.

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    7th July 2006
    Vârstă
    43
    Posturi
    131
    Putere Rep
    37

Implicit

1)nu sunt in nici o pagina cu indexul site-ului dar am gasit 3 pagini din site la cautare, pierdute printre randuri undeva departe de top
    2)da am adaugat link catre un site de-al meu..in total am 3 linkuri pe site catre alte site-uri ale mele (linkurile le-am pus de vreo 4 luni). nu inteleg, este contraindicat sa pui linkuri catre site-urile tale fie ele si 2 ways?

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    13th April 2006
    Posturi
    214
    Putere Rep
    37

Implicit

Intre timp am mai sapat un pic si se pare ca (daca avem noroc) e un bug al G care a avut loc si in perioada 15 ianuarie (PR+BL update) si se pare ca a lovit si acum vreo saptamana si azi noapte (poate urmeaza PR update ). Se zice ca isi revine singur in max 2-3 saptamani.

Chestia cu linkuri in reteaua proprie se numeste crosslinking si nu e favorita lu' G. Dar daca ai facut-o acum 4 luni nu avea cum sa te afecteze acu o saptamana. Eu am pus acum 2 zile un astfel de link si ma gandeam ca de acolo se trage. L-am sters azi, ca sa fiu sigur.

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    7th July 2006
    Vârstă
    43
    Posturi
    131
    Putere Rep
    37

Question

Atunci si link exchange-ul intra in categoria crosslinking, ca pana la urma google nu stie daca site-ul cu care faci link exchange este tot al tau sau nu...si totusi de ce se fac atat de multe link exchange-uri??

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    13th April 2006
    Posturi
    214
    Putere Rep
    37

Implicit

Nu e vorba de ce stie Google (intre noi fie vorba stie ce siteuri ai ca e registrar de vreo doi ani si are acces la toate datele, dar nu asta e important), e vorba de 4-5 siteuri care au linkuri intre ele (20-25 de linkuri?). Cat de naturale par aceste linkuri?

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    7th July 2006
    Vârstă
    43
    Posturi
    131
    Putere Rep
    37

Implicit

la ce te referi cand spui "link-uri naturale"?

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Site disparut din DMOZ dupa 5 ani de listare
    De dary5ro în forumul DMOZ
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 9th May 2011, 12:50
  2. Mi-a disparut site-ul
    De marcos29 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 5th October 2008, 18:46
  3. Site disparut din Google
    De catalindeva în forumul Google
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 10th March 2008, 20:16
  4. A disparut PR la site!
    De freezy în forumul Google
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 27th November 2007, 17:03
  5. site disparut din google index
    De pdaniel în forumul Google