Pagina 5 din 6 PrimulPrimul ... 3456 UltimulUltimul
Rezultate 41 la 50 din 52

Subiect: Din punctul meu de vedere, SEO a murit

SergiuB este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    26th October 2016
    Locaţie
    Tirgu-Mures
    Posturi
    61
    Putere Rep
    18

Implicit

Citat Postat în original de p3tq Vezi Post
    Se poate face seo de calitate chiar si fara bani: Guest Posting.
    Sunt sute de site-uri de top care "te lasa" sa contribui prin articole.
    SEO in 2016, imediat in 2017, inseamna diversificare. Deci pentru mine e doar un pilon langa multe altele Guest Posting-ul.

Twigg este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th November 2013
    Posturi
    195
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de mariannn Vezi Post
    Fara suparare , tu te auzi ce zici ? Adica tu vrei sa faci SEO pentru niste nise relativ destul de competitive dar fara fara sa investesti bani...Cea mai tare chestie de am auzito in ultimul timp
    N-o sa-ti vina sa crezi dar eu n-am investit niciodata bani in site-urile pe care le-am optimizat si culmea, au ajuns in top. Totul s-a bazat pe...seo facut ca la carte. Daca strategia ta se bazeaza pe cumparat link-uri si advertoriale, nu cred ca mai are rost sa continuam.

Dar discutiile au fost totusi constructive, incep sa cred ca pe nisele grele acum chiar e nevoie de buget.

ionutf este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    24th November 2016
    Vârstă
    44
    Posturi
    55
    Putere Rep
    18

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

SEO-ul nu a murit, doar ca e clar ca jocul s-a schimbat. Deasemenea exista o mare problema intre SEO-ul pe care inca il mai poti aplica pentru site-urile romanesti si pentru cele in engleza.
    In ceea ce priveste investitia financiara, m-am ferit in a baga bani in SEO pentru ca e clar ca mai devreme sau mai tarziu orice tehnica sa-i spunem fortata va fi considerata "black hat". Deja dinspre Google ne tot vin tot felul de sugestii mai mult sau mai putin prietenoase, prin care ni se spune ca orice site trebuie sa se focalizeze pe continut si niciodata pe obtinerea de linkuri. Deocamdata se mai pot face multe, dar daca intr-o dimineata lucrurile acela ne vor atrage o penalizare frumoasa?

LogOn este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    17th April 2015
    Locaţie
    Nespecificat
    Vârstă
    41
    Posturi
    343
    Putere Rep
    22

Implicit

Atata timp cat bagi intr-un site continut de calitate + link-uri de calitate, nu poate fi apreciat de Google ca fiind Black Hat... In cazul asta, site-urile mari care au deja zeci sau sute de mii de link-uri vor fi penalizate, corect?

Terminati cu copilariile, SEO nu a murit! Moare cine nu reuseste sa se adapteze, ca in orice altceva!

Eu de exemplu am reusit sa cresc un site intr-o nisa extrem de competitiva prin:
    * continut de calitate, documentat si scris foarte bine
    * link-uri DOAR de calitate (m-am ferit de 98% din link-urile de aici, m-am ferit de directoare si de forumuri - de fapt m-am ferit de tot ce inseamna GRATUIT sau IEFTIN)
    * diversificare (youtube, google plus, google places, inclusiv wikipedia, etc.)

Aaa si apropo... nu ma laud ca le stiu pe toate in SEO
    Ultima modificare făcută de LogOn; 25th November 2016 la 17:50.

Twigg este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th November 2013
    Posturi
    195
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de LogOn Vezi Post

Eu de exemplu am reusit sa cresc un site intr-o nisa extrem de competitiva prin:
    * continut de calitate, documentat si scris foarte bine
    * link-uri DOAR de calitate (m-am ferit de 98% din link-urile de aici, m-am ferit de directoare si de forumuri - de fapt m-am ferit de tot ce inseamna GRATUIT sau IEFTIN)
    * diversificare (youtube, google plus, google places, inclusiv wikipedia, etc.)
    Zi-mi te rog ce inseamna ca ai crescut un site: pe ce pozitie era si unde e acum: top 10, top 20? Ne poti spune nisa macar? Ceea ce faci tu fac si eu si probabil majoritatea dintre noi..

LogOn este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    17th April 2015
    Locaţie
    Nespecificat
    Vârstă
    41
    Posturi
    343
    Putere Rep
    22

Implicit

Site-ul: mai putin de un an
    Nisa: web design
    Locul: top 3, pe cuvinte care m-au interesat pe mine

tiroid este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    6th September 2013
    Vârstă
    39
    Posturi
    107
    Putere Rep
    24

Implicit

Citat Postat în original de Twigg Vezi Post
    N-o sa-ti vina sa crezi dar eu n-am investit niciodata bani in site-urile pe care le-am optimizat si culmea, au ajuns in top. Totul s-a bazat pe...seo facut ca la carte. Daca strategia ta se bazeaza pe cumparat link-uri si advertoriale, nu cred ca mai are rost sa continuam.

Dar discutiile au fost totusi constructive, incep sa cred ca pe nisele grele acum chiar e nevoie de buget.
    Twigg - tu vrei sa rankezi fara link-uri/advertoriale cumparate? Si cum ai vrea sa faci asta intr-o piata in care aproape toti o fac? Ai analizat concurenta? Nici ei nu au link-uri cumparate si va bateti doar din on-page .. continut .. samd?

Eu va recomand sa aveti mare grija la cum interpretati informatiile seo de la expertii de pe .com. In Romania 20% din site-urile de stiri au rate cardurile publice cu pret pentru advertoriale..samd. si toate lumea vinde/cumpara. Am avut o campania acum cateva luni pe UK pt Awareness la un site (deci nu seo) cu link-uri Nofollow si mi-a luat 2 luni de mailuri si de telefoane ca sa gasesc 10 site-uri bune pe care sa pot posta 10 materiale relevante Multi nici nu stiau ce sunt alea advertoriale, "cum adica sa publice un continut platit? doar banner daca vreau" si m-am lovit de chestia asta din partea a f.multor site-uri.

Am administrat si eu pana acum cateva zeci de proiecte, unele pentru clienti de top pentru care am publicat multe articole si comunicate de presa cu informatii in premiera si f.multe site-uri (mai ales ziarele natioanale f.mari) au preluat informatia fara specificare de sursa, dapai link. Dupa telefoane si mailuri in redactie obtii un "scuze" si o citare de sursa, niciodata link.

Chestia cu "creati continut de calitate si acesta o sa genereze link-uri .. si bla bla" e praf in ochi, nu se aplica in Romania decat f.rar si din cauza asta nu te poti baza pe asta. O sa ai continut de calitate care daca nu este ajutat de ceva link-uri o sa ramana in umbra pentru ca in fata ta vor ranka ori site-urile f.mari, ori cele care cumpara zeci de advertoriale .. care daca sunt facute ca la carte, continut f.bun, unic si de calitate, relevant si nemarcate cu P/Advertorial, cu link-uri de pe ancore variate chiar si tier 2 si totodata folosind si link-uri catre alte site-uri de calitate si relevante in aceleasi articole nu mai sunt chiar asa de "Black Hat".

Overall eu cred ca e doar un episod, poate ai aplicat ceva la toate site-urile ce nu e ok si de aici totul a mers prost. Mai citeste, experimenteaza si cu siguranta o sa reusesti sa faci treaba buna.

Spor!

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de LogOn Vezi Post

Locul: top 3, pe cuvinte care m-au interesat pe mine
    Si cuvintele sunt .... ca sa se vada concurenta ... macar 1 kwd ..!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

ucozer este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    6th December 2016
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    29
    Posturi
    74
    Putere Rep
    18

Implicit

SEO nu o sa moara in curand .

Problema e cine face SEO la site-ul tau .

Daca nu aplici o strategie buna nu ai cum sa te rankezi pentru o nisa competitiva .

Incarca sa mai citesti tutoriale de SEO si fa teste . Un ON-Page perfect se rankeza cu cateva link-uri bune .

Invata sa faci un PBN , e mult mai simplu sa rankezi asa .

dufix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    8th July 2016
    Posturi
    140
    Putere Rep
    18

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Bre, tu ai prea mult timp liber......

Pagina 5 din 6 PrimulPrimul ... 3456 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 38
    Ultimul Post: 14th March 2012, 17:55
  2. A murit Steve Jobs
    De RoManiac în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 46
    Ultimul Post: 14th October 2011, 23:30
  3. A murit lx.ro?
    De slobodan în forumul Hosting
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 12th July 2011, 01:01
  4. CAPTCHA a murit!