A murit Laura Stoica!!!
Dumnezeu sa o Odihneasca in Pace
A murit ea, copilul (era insarcinata) si viitorul ei sot.Au avut un accident de masina
A murit Laura Stoica!!!
Dumnezeu sa o Odihneasca in Pace
A murit ea, copilul (era insarcinata) si viitorul ei sot.Au avut un accident de masina
Si totusi, mi se pare exagerat gestul tau.
Mai devreme am primit si pe messenger, cu finalul "Da mai departe".
A murit un om. Ce vrei sa demonstrezi daca scrii asta pe un forum? Daca chiar iti pasa, mai bine te duci maine si aprinzi o lumanare. (Nu cred ca te-ai gandit la asa ceva)
Nu mi-o lua in nume de rau!
Nu ti-o iau in nume de rau, dar daca nu eram cu munca si nu eram din Constanta ma duceam. In fine, fiecare cu parerea lui.Daca deranjea]Postat în original de Stelian @ Mar 9 2006, 11:25 PM) [post=11951
Si totusi, mi se pare exagerat gestul tau.
Mai devreme am primit si pe messenger, cu finalul "Da mai departe".
A murit un om. Ce vrei sa demonstrezi daca scrii asta pe un forum? Daca chiar iti pasa, mai bine te duci maine si aprinzi o lumanare. (Nu cred ca te-ai gandit la asa ceva)
Nu mi-o lua in nume de rau!
[/QUOTE]
Nu ti-o iau in nume de rau, dar daca nu eram cu munca si nu eram din Constanta ma duceam. In fine, fiecare cu parerea lui.Daca deranjeaza acst topic poate fi sters.
da si eu sunt bombardat de marele bine de a da mesajele in masa ca a murit laura stoica, what the fuck?
lumanare poti sa aprinzi la orice biserica dar lumanarea se aprinde doar in sufletul tau....
in fine nu cred ca as fi fost carcotas daca nu primeam atatea mass message (de la toti "binevoitorii" si toti "pasatorii")
Ghid de optimizare SEO pentru începători și nu doar!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)