E oficial, s-a dus treaba cu hostingul? Stiu ca au vandut pravalia, in ultimul timp erau mai mult picati dar de la o vreme cred ca au terminat definitiv cu hostingul, am vazut ca pe lx.ro e ceva cu posturi TV. Deci stiti ceva sigur si oficial?
E oficial, s-a dus treaba cu hostingul? Stiu ca au vandut pravalia, in ultimul timp erau mai mult picati dar de la o vreme cred ca au terminat definitiv cu hostingul, am vazut ca pe lx.ro e ceva cu posturi TV. Deci stiti ceva sigur si oficial?
Secret investments, a highly controversial blog.
Din cate se vede e "gone forever!"
dap, fac parte din reteaua spicetv.ro
pacat de pr 6 ala
A murit si a reinviat in spicetv, lx.ro chiar avea ceva vechime in dot-ul romanesc
Studiu de caz pentru un magazin online
Poate ca mai erau unele subdomenii ce aveau trafic si putea fi redirectat catre pagina principala. Mi se pare aiurea sa nu redirectezi totul catre prima pagina.
Cat despre noul site imi place ca merge pe orice browser si nu trebuie instalat nimic pe langa.
★★ Produse artizanat marca Daniel Havrince si conținut video cu artizan Daniel Havrince ★★
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)