18th January 2016, 15:38
0 out of 1 members found this post helpful.
Nu am sa mai intru pe forumul asta pentru ca sunteti clasicii romani. Unul vrea sa va ajute si voi considerati ca face pe troll-ul sau smartass.
In alta ordine de idei, nici un expert SEO nu a spus vreodata ca e ACEL LUCRU sau CELALALT LUCRU gresit in SEO. De la backlinks de pe domain-uri cu 3 posturi pana la PBN-uri de 500k - 1 mln de bloguri.
Prea o ardeti aiurea cu WhiteHat Seo pe cand top 100 firme din lume de SEO, marketing and shit platesc cam 40% din bugetele lor pe BlackHatSeo. Mult succes, sunteti in urma cu relativ 10 ani, cam de prin cand meta tag-urile alea care aparent nu "functioneaza". Pai cred si eu ma baieti ca nu functioneaza cand nici macar on page SEO decent nu sunteti in stare sa faceti. Continuati sa instalati Yoast Seo in wordpress si apoi scrieti romane despre cum se face seo si tutoriale de la cei care creeaza algoritmul. Si apoi va intrebati de ce nu sunteti in fata competitiei? Stii vorba aia cu actiunea repetata si rezultatul acelasi?
P.S. Eu nu stau sa citesc ce zice nenea Cutts, eu vad feedback daily. Daca tie iti place sa-mi tii mie morala din tutoriale, e in regula, nu mai face greseala asta si cu alti useri de pe forumul asta. Eu vad ca sunteti 100 toti aici si 100 de milioane de domains .ro
Mult succes
Ultima modificare făcută de yoloswag; 18th January 2016 la 15:44.