Postat în original de
CalinB
Am
acest site. Problema e in felul urmator, atunci cand caut pe google "tractari auto cluj" uneori imi apare title ->
Tractari Remorcari Auto Cluj si este pe pagina 3-4, iar alteori imi apare title(cel care este pus de mine in cod)->
SANTU TRACTARI AUTO CLUJ
La fel pateam si cu meta descrierea, cand imi aparea cea pusa de mine in cod, cand lua google-ul bucati de text din site si le punea ca meta descriere(Acum am scos de tot meta descrierea si am lasat sa o indexeze doar pe aia ce o ia singur google)
De ce? Ce e de feacut?
Asta se intampla frecvent cand google nu intelege ce e cu site-ul tau, ce vrea sa ofere si ce continut este important in fiecare pagina. Cand il schimba, o face pentru ca el considera ca ceea ce tu ai setat nu e ok, iar de cele mai multe ori se ia dupa links.
Trebuie sa-ti faci site-ul ok pentru user si dupa o sa inteleaga si google ce vrea sa ofere site-ul tau.
Daca problema este doar faptul ca vrei sa apara: SANTU TRACTARI AUTO CLUJ, atunci trimite links cu anchora asta si asa o sa apara.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.