Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 19

Subiect: Problema indexare meta tags

Afișare hibrid

CalinB este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    20th January 2014
    Posturi
    447
    Putere Rep
    26

Exclamation Problema indexare meta tags

Am acest site. Problema e in felul urmator, atunci cand caut pe google "tractari auto cluj" uneori imi apare title -> Tractari Remorcari Auto Cluj si este pe pagina 3-4, iar alteori imi apare title(cel care este pus de mine in cod)-> SANTU TRACTARI AUTO CLUJ

La fel pateam si cu meta descrierea, cand imi aparea cea pusa de mine in cod, cand lua google-ul bucati de text din site si le punea ca meta descriere(Acum am scos de tot meta descrierea si am lasat sa o indexeze doar pe aia ce o ia singur google)

De ce? Ce e de feacut?

Vicarious este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    338
    Putere Rep
    27

Implicit

Pai mai exista si santu.ro si go0gle probabil ca nu te crede ca si site-ul tau este tot Santu. Pentru go0gle Santu este un brand si probabil ca celalalt site este mai vechi.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de CalinB Vezi Post
    Am acest site. Problema e in felul urmator, atunci cand caut pe google "tractari auto cluj" uneori imi apare title -> Tractari Remorcari Auto Cluj si este pe pagina 3-4, iar alteori imi apare title(cel care este pus de mine in cod)-> SANTU TRACTARI AUTO CLUJ

La fel pateam si cu meta descrierea, cand imi aparea cea pusa de mine in cod, cand lua google-ul bucati de text din site si le punea ca meta descriere(Acum am scos de tot meta descrierea si am lasat sa o indexeze doar pe aia ce o ia singur google)

De ce? Ce e de feacut?
    Asta se intampla frecvent cand google nu intelege ce e cu site-ul tau, ce vrea sa ofere si ce continut este important in fiecare pagina. Cand il schimba, o face pentru ca el considera ca ceea ce tu ai setat nu e ok, iar de cele mai multe ori se ia dupa links.

Trebuie sa-ti faci site-ul ok pentru user si dupa o sa inteleaga si google ce vrea sa ofere site-ul tau.

Daca problema este doar faptul ca vrei sa apara: SANTU TRACTARI AUTO CLUJ, atunci trimite links cu anchora asta si asa o sa apara.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Da, via ahrefs:
    www .tractariremorcariautocluj.com (33%) acest (11%) detalii (11%) servicii tractare (11%) tractari auto cluj (11%)
    Acum apare la cautare "Tractari Remorcari Auto Cluj", pe logo ai "remorcari auto cluj".
    Elimina in primul rand /index.html ca il omori, scoate cele 4 h2 si pune un text simplu pe h2 (o fraza) relevant.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Adauga mai mult text pe index + imagini etc. Ai content insuficient in momentul de fata.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

yoloswag este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th January 2016
    Posturi
    7
    Putere Rep
    0

Implicit

Pentru ambii moderatori care au raspuns Nichita & Tom

Voi chiar vreti sa-i ajutati pe oamenii astia cu microfirmele lor sau le dati raspunsuri pentru a-i induce mai mult in ceata si sa ajunga sa plateasca pentru servicii seo de calitate? In fine.

CalinB Problema cu meta descrierea preluata gresit de algoritmul Gugalului nu are absolut nici o legatura cu sfaturile primite de tine de la cei doi moderatori. Incearca sa-ti adaugi meta tags in header si vei fi in regula cu descrierea meta. Doar ce mi-am facut cont, pentru ca am fost intrigat de raspunsurile cat mai dubioase ale anumitor persoane si nu iti pot posta linkuri ajutatoare. Un search pe Google cu "how to implement meta tags in html" ar trebui sa faca minuni in problema ta.

Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Citat Postat în original de yoloswag Vezi Post
    Pentru ambii moderatori care au raspuns Nichita & Tom

Voi chiar vreti sa-i ajutati pe oamenii astia cu microfirmele lor sau le dati raspunsuri pentru a-i induce mai mult in ceata si sa ajunga sa plateasca pentru servicii seo de calitate? In fine.
    In primul rand:

Citat Postat în original de yoloswag Vezi Post
    CalinB Problema cu meta descrierea preluata gresit de algoritmul Gugalului nu are absolut nici o legatura cu sfaturile primite de tine de la cei doi moderatori. Incearca sa-ti adaugi meta tags in header si vei fi in regula cu descrierea meta. Doar ce mi-am facut cont, pentru ca am fost intrigat de raspunsurile cat mai dubioase ale anumitor persoane si nu iti pot posta linkuri ajutatoare. Un search pe Google cu "how to implement meta tags in html" ar trebui sa faca minuni in problema ta.
    In la doilea rand: care sunt acele metataguri despre care vorbesti?

Dupa cum vezi:

Citat Postat în original de CalinB Vezi Post
    La fel pateam si cu meta descrierea, cand imi aparea cea pusa de mine in cod, cand lua google-ul bucati de text din site si le punea ca meta descriere
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th January 2016
    Posturi
    7
    Putere Rep
    0

Implicit

<title>Titlul Tau</title>
    <meta name="description" content="This is a test description please be advised."/>
    <meta name="keywords" content="keyword1, keyword2, keyword3, keyword4, keyword5"/>

Fara sa le trec pe cele mai importante care ajuta la rankarea mai usoara in Gugal, cele pentru social profiles, pentru device-urile compatibile, etc.

Sau poti face tu cu manuta ta un search pe fratele google despre Open Graph Protocol si rezolvi si titlu/descriere/featured image pentru social networks inclusiv pentru Google.

Sper ca am fost de ajutor, cumva, candva.

Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Metakeywords nu mai e folosit de catre Google din 2007.

Asa cum arata acel video, Google poate ignora meta-urile unui site, inclusiv title-ul, alegand sa afiseze ce vrea el, in functie de cautare. Il poti forta tu sa afiseze ce titlu doresti?

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th January 2016
    Posturi
    7
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
    Metakeywords nu mai e folosit de catre Google din 2007.

Asa cum arata acel video, Google poate ignora meta-urile unui site, inclusiv title-ul, alegand sa afiseze ce vrea el, in functie de cautare. Il poti forta tu sa afiseze ce titlu doresti?
    Asta se intampla o data la 100.000 de domains. Chiar crezi ca i s-a intamplat acelasi lucru lui? In plus nu mai crede tot ce macane domnul in acel video. Ei spun "guidelines" nicidecum "rules". Semantica te poate duce departe.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. duplicate meta tags wordpress
    De helyos în forumul Webmaster Tools
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 15th May 2012, 18:31
  2. Meta tags pt tags in Prestashop
    De Diana în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 2nd September 2009, 21:42
  3. Ce meta tags sa folosesc ??
    De onshop în forumul Google
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 4th June 2007, 15:59
  4. Meta tags
    De Seinfeld în forumul Google
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 20th May 2007, 19:09
  5. Dublin Core Meta Tags
    De Krumel în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 28th September 2005, 10:27

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •