Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: Adevarata problema cu PDF-urile folosite in blackhat seo

Vizualizare arbore

Hakuna Matata este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    791
    Putere Rep
    48

Implicit

Multumesc pentru raspunsul detaliat.

Nu este o scadere in SERP datorata unei coincidente, daca la asta te gandesti. Nu ar fi avut cum sa se intample pe 3 domenii diferite, pe keywords diferite total in functie de domeniu si fara sa modific ceva la site-uri.
    Nu la asta m-am gandit, am vrut doar sa vad care era profilul fiecarui site.

Nu cred ca inteleg intrebarea, dar de testat am testat doar ce am descris mai sus. Mai las fisierele PDF sus o perioada si apoi o sa le sterg ca sa vad ce se intampla.
    Ma refeream la efectul invers al acestei strategii si anume, daca tot controloze acele pdf-uri, incearca sa pui key pe care ai picat in ele, pentru toate cele 3 domenii in cele 8 pdf-uri si vezi daca are si efectul invers, adica daca se duc de unde au plecat.

Interesant ar fi daca ai avea un al 4-lea domeniu, pe aceiasi nisa, pentru care sa pui link din acele pdf-uri sa vezi in ce directie il misca [dupa logica din test ar trebui sa-l urce].

================================================== ================================================== ======

In alta ordine de idei nu este tocmai ok ca astfel de teste sa apara pe un forum de white seo, motivele fiind lesne de inteles. Tu ai avut o oarecare deontologie testand pe site-urile proprii insa e putin probabil ca si altii sa aplice aceiasi etica [e mai usor sa-ti bati joc de munca altora decat sa creezi singur ceva]. Ar fi fost ok ca acest test sa apara daca exista si antidotul, insa cand si altii confirma ca are efect, nu este in regula.

Din punctul meu de vedere este o scapare a algoritmului care va fi corectata rapid, in testul de pe blogs.sophos.com am observat ca acele pdf-uri s-au dus incet dar sigur la vale, site-urile afectate au revenit pe pozitiile anterioare.

================================================== ================================================== ======

In rest ... mult succes!
    Ultima modificare făcută de Hakuna Matata; 20th July 2015 la 09:39.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Problema cu site-urile de seriale online
    De cristiytzu în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 33
    Ultimul Post: 8th June 2013, 21:08
  2. Blackhat ca la carte de catre autofarm.ro
    De deadworldisee în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 26th December 2011, 16:18
  3. Propun categorie BlackHat
    De Marylina în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 10