Multumesc pentru raspunsul detaliat.
Nu la asta m-am gandit, am vrut doar sa vad care era profilul fiecarui site.Nu este o scadere in SERP datorata unei coincidente, daca la asta te gandesti. Nu ar fi avut cum sa se intample pe 3 domenii diferite, pe keywords diferite total in functie de domeniu si fara sa modific ceva la site-uri.
Ma refeream la efectul invers al acestei strategii si anume, daca tot controloze acele pdf-uri, incearca sa pui key pe care ai picat in ele, pentru toate cele 3 domenii in cele 8 pdf-uri si vezi daca are si efectul invers, adica daca se duc de unde au plecat.Nu cred ca inteleg intrebarea, dar de testat am testat doar ce am descris mai sus. Mai las fisierele PDF sus o perioada si apoi o sa le sterg ca sa vad ce se intampla.
Interesant ar fi daca ai avea un al 4-lea domeniu, pe aceiasi nisa, pentru care sa pui link din acele pdf-uri sa vezi in ce directie il misca [dupa logica din test ar trebui sa-l urce].
================================================== ================================================== ======
In alta ordine de idei nu este tocmai ok ca astfel de teste sa apara pe un forum de white seo, motivele fiind lesne de inteles. Tu ai avut o oarecare deontologie testand pe site-urile proprii insa e putin probabil ca si altii sa aplice aceiasi etica [e mai usor sa-ti bati joc de munca altora decat sa creezi singur ceva]. Ar fi fost ok ca acest test sa apara daca exista si antidotul, insa cand si altii confirma ca are efect, nu este in regula.
Din punctul meu de vedere este o scapare a algoritmului care va fi corectata rapid, in testul de pe blogs.sophos.com am observat ca acele pdf-uri s-au dus incet dar sigur la vale, site-urile afectate au revenit pe pozitiile anterioare.
================================================== ================================================== ======
In rest ... mult succes!

Răspunde cu citat